A24.com.tr » yaşam » Eskişehir'de okullar tatil mi 10 Ocak perşembe 2019 okul var mı yok mu?

Eskişehir'de okullar tatil mi 10 Ocak perşembe 2019 okul var mı yok mu?

Eskişehir'de okullar tatil mi 10 Ocak perşembe 2019 okul var mı yok mu?

Eskişehir'de yarın okullar tatil mi? Yurdun büyük bir kesiminde etkili olan kar yağışı Eskişehir'de etkisini gösterirken veliler ve öğrenciler okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.

  Eskişehir'de yarın okullar tatil mi? Kar yağışının etkisini arttırmasıyla birlikte kentte yaşayan insanlar ulaşımda büyük zorluklar çekiyor. Öğrenciler ve velilerin gözü kulağı ise valilikten gelecek olan 'Okullar tatil edildi' haberinde...

Eskişehir İçin Kar Tatili haberi bekleniyor. Yoğun kar yağışının etkisi altında kalan Eskişehir ili için kar tatili 7 ocak 2019 Pazartesi olacak mı? 7 ocak 2019 Pazartesi Eskişehir kar tatili var mı, bu konuda Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz.

Ülkenin hem batısını hem de doğu tarafını kar teslim almış durumda ve bu kar ile beraber akıllara okullar tatil olacak mı sorusu geliyor. Son dakika MEB ve Valilik açıklamaları ile bu sayfada sizlerle olacağız. Kış zorlu şartlarını göstermeye devam ediyor.

Ayrıca bu ilçelerde hamile ve engelli çalışanlarında yarın idari izinli olacağı belirtildi.

Haliyle birçok il ve ilçeden öğrencilere kar tatili haberleri geliyor. İşte bunları sürekli ve güncel olarak takip edebileceğiniz e okul sayfamız yayına girdi. Aşağıdan bugün itibari ile kar tatili verilen iller ve ilçeler yarın okul var mı tatil mi listesine güncel olarak ulaşabilirsiniz. Sayfamız yeni bilgiler geldikçe güncellenecektir.

İLGİLİ HABER Tekirdağ'da okullar tatil mi 9 Ocak Çarşamba kar tatili var mı yok mu? Tekirdağ'da okullar tatil mi 9 Ocak Çarşamba kar tatili var mı yok mu?

Bugün hava durumu nasıl olacak?
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Çok bulutlu ve kar yağışlı 1

İstanbul: Çok bulutlu doğusu hafif karla karışık yağmurlu, gece saatlerinden sonra batısı kar yağışlı 5

İzmir: Çok bulutlu 8

Adana: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 13

Bursa: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı 3

Antalya: Çok bulutlu, doğusu sağanak yağışlı 13

Samsun: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 8

Trabzon: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, iç kesimlerinin yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 10

Erzurum: Çok bulutlu ve kar yağışlı 1

Diyarbakır: Parçalı çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu 6

YORUMLAR
  2017 yılında boşanan ünlüler
2017 yılında boşanan ünlüler