A24.com.tr » magazin » Eski Türkiye güzeli, firari kaynana ve kayın pederini yakalattı

Eski Türkiye güzeli, firari kaynana ve kayın pederini yakalattı

Eski Türkiye güzeli, firari kaynana ve kayın pederini yakalattı

Eski Türkiye güzeli Sinem Sülün, yatak odasına dinleme cihazı koymakla suçlanan ve haklarında hapis kararı verilen eski kayın pederi Sami Yüksel ve kaynanası Hikmet Birsen Yüksel'i yakalattı.

Eski Türkiye güzeli Sinem Sülün 2015 yılında boşandığı eşi Mustafa Yüksel, kayınvalidesi Hikmet Birsen Yüksel ve kayınpederi Sami Yüksel hakkında şikayet başvurusunda bulundu.

MAHKEME: ORTAM DİNLEMESİ YAPILDI

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, Sülün'ün yatak odasında üçlü prize takılı sim kartlar üzerinden ortam dinlemesi yapıldığı tespiti üzerine, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Mustafa Yüksel, Hikmet Birsen Yüksel ve Sami Yüksel hakkında iddianame düzenlendi.

İstanbul 28. Asliye Ceza Mahkemesi, Sülün'ün eski eşi Mustafa Yüksel, kayınvalidesi Hikmet Birsen Yüksel ve kayınpederi Sami Yüksel'i, “Zincirleme kişiler arasında aleni olmayan konuşmaları kayıt etmek” suçundan mahkum etti. Her üç sanık da 3'er yıl 9'ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanıklar hakkında iyi hal indirimine gitmedi.

2 YIL 6 AY 15'ER GÜN HAPİS

Sanıkların avukatları bu kararı İstinaf mahkemesine taşıdı. Dosyanın gönderildiği İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 19. Ceza Dairesi, Sülün’ün kayınvalidesi Hikmet Birsen Yüksel ve kayınpederi Sami Yüksel’i 2’şer yıl 6’şar ay 15’er gün hapis cezasına çarptırdı. Anılan karar kesinleşti ve Yüksel çifti hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

RESTORANDA OLDUKLARINI İHBAR ETTİ

Bugün akşam saatlerinde Etiler'deki bir restorana giden Yüksel çifti Sülün tarafından fark edildi. Sülün, durumu polise bildirdi. Restorana polis ekipleri geldi. Bu esnada Sülün ile Yüksel çiftinin yakınları arasında tartışma meydana geldi. Sivil polis ekipleri, Yüksel çiftini araca bindirerek restorandan ayrıldı. Çiftin, Fatih Sultan Mehmet Polis Merkezi'ne götürüldükleri bildirildi. 

YORUMLAR
  Erkekler ve kadınlar arasındaki farkları ortaya koyan 10 anlamlı görsel
Erkekler ve kadınlar arasındaki farkları ortaya koyan 10 anlamlı görsel