A24.com.tr » yaşam » Eşit Dünya Eşit İnsan resim sergisi güzellik fuarında

Eşit Dünya Eşit İnsan resim sergisi güzellik fuarında

Eşit Dünya Eşit İnsan resim sergisi güzellik fuarında

Öğretim Üyesi Dr. Sibel Avcı Tuğal’ın Dünya Kadınlar Günü kapsamında hazırladığı "Eşit Dünya Eşit İnsan" resim sergisi, güzellik ve bakım fuarında sergileniyor.

Eşit dünya, etkin bir dünyadır, kadın ve erkek birlikte iyi insan olmalıdır vurgusu yapan Sibel Avcı Tuğal, sergide cinsiyette eşit bir dünya yaratmanın önemine dikkat çekiyor. Tuğal, “Kadınlar için eşitlik sadece kadınların problemi değil, dünyamızın problemidir. Öncelikle cinsiyette eşit bir dünya yaratmalıyız. Ekonominin gelişimi, dünya uyarlığının gelişimi cinsiyet eşitliğine bağlıdır. Kadın ve erkek birlikte uyum içinde yaşamalıdır. Kadın ve erkek her alanda önce insandır vurgusu yapmak amacıyla yaptığım resimlerimi, böyle anlamlı bir günde, yine estetik ve güzelliğin vurgu yapıldığı bir fuarda sergiliyorum” dedi.

Türkiye’nin en güzel buluşma noktalarından biri olan Güzellik ve Bakım Fuarı, 5 – 8 Mart tarihleri arasında, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayında yapılıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe denk gelen fuarda kadınlara yönelik etkinlikler yer alıyor.

 

32. Uluslararası Güzellik & Bakım, Profesyonel Kozmetik ve Saç, Spa & Wellness Ürün ve Ekipmanları Fuarı güzellik sektörünü biraraya getiriyor. TG Expo tarafından düzenlenen fuarda, güzellik trendleri, yeni ürünler, yeni uygulamalar anlatılıyor. Porselen Yüz Gerdirme Uygulamaları / ENPA Medikal Genel Müdürü Özer Uygungelen, Cerrahi İşlemlerde Medikal Estetiğin Yeri / Estetik ve Plastik Uzmanı Op. Dr. Buse Çapkınoğlu, Kalıcı Makyaj Semineri /Makyaj Uzmanı Selin Süremen / Porselen Makyaj

Workshop’u Makyaj Ustası Corci, Medikal Estetik ve Ameliyatsız Yöntemleri / Plastik Cerrah Op. Dr. Metin Kerem anlatıyor. Lazer Teknolojileri Eğitim Semineri Güzellik Uzmanları Federasyon Başkanı Rıfat Kıyıcı, Güzellik Psikolojisi Psikolog Emel Aktan, Mikropen Protokolleri ve Mezo BB Gökçen Yılmaz, Topuz Teknikleri Kuaför Ali Osman Menteşoğlu, Beslenme ve Güzellik konusu Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Zülal Yalçın tarafından aktarıyor. Deri Yaşlanması ve Tedavi Yöntemlerini Dermatoloji Uzmanı Marzieh Javadpour, Micromez’yi Uzman Estetisyen Kübra Kehribar, Kaş & Kirpik Laminasyonunu Güzellik Uzmanı ve Makyaj Sanatçısı Sevcan İpar, Akneleri Dermatolog Ömür Tekeli, 2020 Estetik Trendlerini Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tuba Hilal Güçlü anlatıyor. 2018 Best Model Of Turkey 3.sü Merih Öztürk Best Model olmanın güzellik sırlarını paylaşıyor.

YORUMLAR
  Türk televizyonlarının en uzun süren ilk 10 dizisi
Türk televizyonlarının en uzun süren ilk 10 dizisi