A24.com.tr » magazin » Eşinden boşanan Coşkun Sabah esmer güzelle yakalandı

Eşinden boşanan Coşkun Sabah esmer güzelle yakalandı

Eşinden boşanan Coşkun Sabah esmer güzelle yakalandı

Türk müziğinin önemli bestecilerinden Coşkun Sabah, 19 yıllık eşi Ceyda Okay'ı çabuk unuttu. 65 yaşındaki Sabah önceki gece yabancı uyruklu esmer bir güzelle yakalandı.

Önceki gece çapkınlık turuna çıkan Coşkun Sabah kameralara fena yakalandı. 19 yıllık eşi Ceyda Okay'dan boşanan Coşkun Sabah, esmer bir güzelle kameralara yakalandı. Arabada yan yana oturan ikili kameraları karşılarında görünce şoka girerken, Sabah ve yanındaki güzelin Rusya konuşmaları dikkat çekti.

FLAŞLAR PATLAYINCA ŞOKE OLDULAR

Coşkun Sabah (65), mart ayında resmi olarak ayrıldığı 19 yıllık eşi Ceyda Okay'ı çabuk unuttu. Boşanmalarına rağmen Okay'la bir dönem aynı evi paylaşan sanatçı, önceki gece yabancı uyruklu bir esmer kadınla görüntülendi. Benzin istasyonunda objektiflere takılan ikili, flaşların patlamasıyla şoke oldu.

"BENİ NASIL BULDUNUZ?"

Gazetecilere yakalanmamak için otomobilini yemek yedikleri mekanın yakınındaki benzin istasyonuna park eden Sabah, çıkışta taksiye bindi. Araca bindikleri sırada fotoğraflarının çekildiğini fark eden sanatçı, "Beni nasıl buldunuz, niye çekiyorsunuz?" derken, genç sevgili yüzünü kapattı.

RUSÇA KONUŞTULAR

Sabah'ın sevgilisiyse Rusça konuşması dikkat çekti. Muhabirlerle konuşmak için panik bir şekilde otomobilden inen Sabah, el frenini çekmeyi unuttu. 

YORUMLAR
  Güzel oyuncu kariyerini noktaladı: Artık beni çekmenize gerek yok!
Güzel oyuncu kariyerini noktaladı: Artık beni çekmenize gerek yok!