A24.com.tr » yaşam » Erzurum ve Kars'ta yarın okullar tatil mi 21 aralık 2017 - Hava durumu iller

Erzurum ve Kars'ta yarın okullar tatil mi 21 aralık 2017 - Hava durumu iller

Erzurum ve Kars'ta yarın okullar tatil mi 21 aralık 2017 - Hava durumu iller

Doğu Anadolu'da etkisini göstermeye başlayan kar yağışı Kars'ta da oldukça şidddetli görülmeye başladı. Öğrenci ve veliler Kars'ta okulların tatil olup olmayacağını merak etmeye başladı.

 Kars'ta yaşanan yoğun hava muhalefeti nedeniyle birçok köy yolu ulaşıma kapanırken, öğrenciler yarın okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.

Kars’ta geçtiğimiz hafta etkili olan Sibirya soğuklarının ardından kar yağışı başladı. Kentte karayolları ekipleri karla mücadele çalışmaları başlattı. Ana arterler karayolları ekiplerince temizlenirken, şehir içi yollar da belediye ekiplerince temizleniyor. Kar yağışı özelikle yüksek kesimlerde etkili olurken Kars-Digor yolu Hanlar Geçidi ile Kars Göle Boğatape Geçidi'nde ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

KAR KAZALARI BERABERİNDE GETİRDİ
Kars'ta bugün saat 11.00 sıralarında Digor- Kars karayolu Gülheyran köyü yakınlarında meydana geldi. Ziyaettin Buldu yönetimindeki 36 M 1163 plakalı yolcu minibüsü, etkili olan kar yağışı, sis ve buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdi.

Kar yağışının devam ettiği Kars’ta, trafik ekipleri sürücüleri uyardı. Kent dışına çıkan sürücülerin araçlarında zincir, çekme halatı ve ilk yardım çantası bulundurmaları istendi.

YORUMLAR
  Yediğimizde kendimizi iyi hissetmemizi sağlayan mutluluk veren yiyecekler...
Yediğimizde kendimizi iyi hissetmemizi sağlayan mutluluk veren yiyecekler...