A24.com.tr » yaşam » Erzincan'da bugün okullar tatil mi 27 Aralık Perşembe - Erzincan Valiliği resmi açıklama

Erzincan'da bugün okullar tatil mi 27 Aralık Perşembe - Erzincan Valiliği resmi açıklama

Erzincan'da bugün okullar tatil mi 27 Aralık Perşembe - Erzincan Valiliği resmi açıklama

Erzincan'da bugün okullar tatil mi? Kar yağışının etkili olduğu şehirlerden Erzincan'da 27 Aralık Perşembe günü okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Valilikten resmi açıklama geldi mi?

"Erzincan'da okullar tatil mi?" sorusu, kentte yaşayan vatandaşlarca merak konusu oldu.

Kar yağışı yurdun dört bir yanında yoğun şekilde etkili oluyor. Yılbaşına sayılı günler kala pek çok kent beyaza büründü. Kar yağışı nedeniylebir çok bölgede yollar kapanırken, bazı illerde eğitime ara verildiği açıklandı.

İşte tatil edilen okulların listesi...

ÇOK SAYIDA İLDE KAR TATİLİ

Kar yağışının yoğun olduğu Ankara, Eskişehir, Sivas, Bolu, Çorum, Kırşehir, Karaman, Tokat, Aksaray, Konya, Yozgat, Amasya, Kırıkkale, Çankırı, Uşak ve Nevşehir’de eğitime bir gün ara verildi.

Kütahya’da ise Gediz ilçesi hariç kent merkezi ve diğer tüm ilçelerdeki okullar, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün tatil edildi. Denizli’de Baklan, Bekilli, Çal, Çivril ve Güney ilçeleri ile Pamukkale’nin bazı mahallelerinde, Niğde’nin Çiftlik ilçesinde, Giresun’da merkeze bağlı köylerdeki okullar ile Yağlıdere, Çanakçı, Dereli ve Doğankent ilçelerinde, Samsun’un Havza, Ladik, Vezirköprü, Kavak, Ayvacık ve Asarcık ilçeleri ile Canik, Tekkeköy, Salıpazarı ve Alaçam’da taşıma merkezli okullarda, Kayseri’nin Pınarbaşı ve Sarız ilçelerinde, Ordu’nun Ünye ve Fatsa ilçelerinde, Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde eğitime bugün için ara verildi. Bolu’nun Gölyaka ve Cumayeri ilçelerinde taşımalı eğitime bugün ara verilirken Tunceli’nin Ovacık, Bursa’nın Büyükorhan, Harmancık ve Keles ile Balıkesir’in Dursunbey ve Kepsut ilçelerinde okullar bir gün tatil edildi.

ERZİNCAN'DA DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Erzincan’ın 3 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Kentte dün akşam başlayan kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor. Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava şartları nedeniyle herhangi bir olumsuzluk ve mağduriyet meydana gelmemesi amacıyla İliç, Kemah ve Refahiye ilçelerinde bu gün eğitime bir gün süreyle ara verildiği bildirildi.

NİĞDE'DE OKULLAR TATİL

Niğde’de olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitim öğretime bir gün ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Niğde il genelinde bugün eğitime bir günlüğüne ara verildiği bildirildi. Ayrıca açıklamada, hamile ve engelli kamu personelinin de idari izinli sayılacağı ifade edildi. 

YORUMLAR
  Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!
Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!