A24.com.tr » magazin » Erol Özmandıracı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Erol Özmandıracı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Erol Özmandıracı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Oyuncu Naz Elmas ile evlenen Erol Özmandıracı'nın kim olduğu merak konusu oldu. Peki Erol Özmandıracı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte biyografisi...

Ünlü oyuncu Naz Elmas, Erol Özmandıracı ile dünyaevine girdi. Magazin dünyasında ses getiren evlilik sonrası pek çok kişi Erol Özmandıracı hakkında bilgi sahip olmak istedi. 

EROL ÖZMANDIRACI KİMDİR?

Erol Özmandıracı, 1967 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlk öğrenimini Şişli Terakki Lisesi’nde yapmış, lise öğrenimini ise İngiltere’de Oxfordshire Carmel College’de tamamlamıştır. Arkasından 1989 yılında yüksek öğrenim içim New York’a gitmiş ve burada Syracuse Üniversitesi’nde ekonomi tahsili yapmıştır.

Erol Özmandıracı, 1993 yılında okulu bitirdikten sonra, iki yıl, bir Japon firmasında kimyasal ürünler ve metal departmanı satış müdür yardımcılığı yapmıştır. Daha sonra ülkeye dönen Erol Özmandıracı, 1994 yılında Esteks Dış Ticaret şirketini kurmuş ve bu şirkette Kurucu Başkan ve CEO olarak ev tekstil imalat ticaret ve pazarlama işleri yapmıştır. 2006 yılında bu şirketin yapısı değişmiş ve tekstil kumaş ithalat ve pazarlama faaliyetleri yapmaya başlamıştır.

Bu arada Erol Özmandıracı, 2000 yılında kurduğu Bay Gıda şirketinde pirinç ve çeltik gibi kuru gıda ticareti yapmaktadır. Bu şirkette Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Üyesi’dir.

Ayrıca 1997 yılında kurduğu Bay İnşaat şirketi, arsa ve proje geliştirme, mimari projelendirme, konsept geliştirme ve pazarlama ve satış yönetimi çalışmalarını yürütmektedir.

Erol Özmandıracı’nın, Galatasaray Spor Kulübü, Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nde üyelikleri bulunmaktadır. Evli ve bir çocuk sahibidir.

Bay İnşaat şirketinde projeler, ülkemizin ve dünyanın en iyi mimarları tarafından tasarlanmakta ve bu projelerin tamamı şirketin öz kaynakları kullanılarak yapılmaktadır.

Projelerin zamanında teslim edilmesi, Bay İnşaat şirketinin en temel ilkesidir. Bugüne kadar tamamlanan projeler arasında Bay İstinye Konakları, Beyza Evleri Tarabya, Hilpark İstinye ve Hilpark Suites İstinye sayılabilir. Bu projeler şirketin sunduğu lüks ve tasarım yaklaşımının en somut örnekleridir.

Bu arada Bay İnşaat şirketi, doğaya karşı üzerine düşen sorumlulukların bilincindedir ve kurulduğu günden bu yana çevreye duyarlı davranmaktadır. Benim ormanım projesi kapsamında TEMA Vakfı aracılığı ile ağaçlandırma çalışmaları yapmaktadır. Erol Özmandıracı, daha güzel bir Türkiye için ağaçlandırma çalışmalarının süreceğini söylüyor.

Bay İnşaat şirketinin son projesi olan 42 Maslak, İstanbul’un kalbi sayılan Maslak’ta yükselmeye başlamıştır. Bu proje şirketin en iddialı karma projelerinden biridir. Bu projede, yaşam başlı başına bir sanattır, felsefesinden yola çıkılmış. 42 Maslak projesine Artful Living adını veriyorlar.

İlham veren projelerle kentin yaşam kalitesine ve marka değerine katkı yapmayı şirketinin vizyonu olarak açıklayan Erol Özmandıracı, misyonlarının proje çalışmalarından anahtar teslimine kadar her aşamada, kaliteden taviz vermeden, takım çalışmasına inanarak ve ilişkilerde güven ve saygıyı temel alarak çalışmak olduğunu söylüyor. 

YORUMLAR
   23 Ocak KHK göreve iade edilen memurların listesi
 23 Ocak KHK göreve iade edilen memurların listesi