A24.com.tr » magazin » Erkenci Kuş dizisi İpek Tenolcay kimdir kaç yaşında nereli?

Erkenci Kuş dizisi İpek Tenolcay kimdir kaç yaşında nereli?

Erkenci Kuş dizisi İpek Tenolcay kimdir kaç yaşında nereli?

Star TV'nin büyük ilgi gören dizilerden Erkenci Kuş'un oyuncu kadrosuna Kurtlar Vadisi'nde rol alan ünlü bir oyuncu dahil oldu.

Televizyon ekranlarınn en çok izlenen yapımlarından Erkenci Kuş dizisine sürpriz bir isim katıldı.

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştığı dizinin bugün yani 29 Aralık Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 26. yeni bölümü merakla beklenirken, fenomen dizinin oyuncu kadrosuna bomba bir isim katıldı.

Bu akşam yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak olan Erkenci Kuş dizisine bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır’ın eşi ve Pusat’ın da annesi Nesrin Çakır’a hayat veren, en güçlü kadın karakterlerinden birisi olarak bilinen İpek Tenolcay katıldı.

26. bölümde seyirciyle buluşacak olan Tenolcay dizide Can ve Emre’nin annesi Hüma karakterine hayat verecek. Yurt dışında yaşayan Hüma yaptığı ikinci evliliğin sona ermesiyle uzun yıllar sonra yeniden Türkiye’ye dönecek.

Kendini düşünen , pahalı zevkleri olan, son derece pozitif, neşeli, kibar, duyguları yerine mantığı ön planda olan bir karaktere sahip olan Hüma’nın dönüşü Can ve Emre’yi nasıl etkileyeceği yeni bölümde ekrana gelecek.

İpek Tenolcay kimdir?

12 Temmuz 1970 tarihinde dünyaya gelen güzel kadın oyuncu 48 yaşındadır. Uzun bir dönem mankenlik yapan İpek Tenolcay 1996 senesinde Şehnaz Tango dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Mankenlik ve oyunculuğun yanı sıra sunucu olarak da görev alan İpek Tenolcay iyi derecede İngilizce bilmektedir.

1992 – 1996 yılları arasında Nurettin Ersoy ile bir evlilik gerçekleştirmiş ve ayrılmışlardır. Bu evliliğinden Yağmur Ersoy isminde bir kızı vardır. Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı "Nesrin Çakır" karakteri ile izleyicinin ilgisini kazandı. 

YORUMLAR
  Bakanlığın açıkladığı hileli ürünlerin listesi
Bakanlığın açıkladığı hileli ürünlerin listesi