A24.com.tr » medya » Erkenci Kuş 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 34. Bölümde neler yaşandı | Sansürsüz tüm bölümler izle

Erkenci Kuş 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 34. Bölümde neler yaşandı | Sansürsüz tüm bölümler izle

Erkenci Kuş 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 34. Bölümde neler yaşandı | Sansürsüz tüm bölümler izle

Sanem ile Can arasında kıskandırma mücadelesi yaşanıyor. Can'ın Sanem'i kaçırması sonrasında herkes bu bilgiyi duymaya başlıyor.Emre ile Leyla arasında yaşanacak gelişmeler merak ediliyor.

 Erkenci Kuş 34.bölüm izle! Ekranların en dikkat çekici dizileri arasında yer alan Erkenci Kuş yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Ajanstakilerin Can ve Sanem'in barışmaları için yaptıkları plan işe yaramıyor.Can ve Sanem arasında tartışmalar iyice parlıyor ve kendilerine suçlu olarak Emre ve Leyla'yı görüyor.Birlikte gittikleri tatil sonrasında barışmaları beklenen çift birbirlerini kıskandırma mücadelesine devam ediyor.Can'ın Polen ile konuşmasından sonra her şeyi öğrenen Sanem ne yapacak merak konusu.İşte Erkenci Kuş 34.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Can Polen'e haddini bildiriyor! Erkenci Kuş 35.bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

 

 

 

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ajanstakilerin Sanem ile Can'ı birleştirmek için yaptıklarıplan işe yaramıyor. Buzhanede kalan Sanem ile Can'ın arasındaki gerginlik daha da artıyor. Sanem, Leyla ile dertleşiyor. Can ise Emre'ye kızıyor. Her ikisi de öfke patlamaları yaşıyor.

ERKENCİ KUŞ 34.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

‘CAN MI O DA KİM?'

Sanem, Can ile artık ilgilenmediğini iddia ediyor. Yeni tarzı ile ajansta ilgi odağı oluyor. Cey Cey Can'ı etkilemek istediğinin farkında olsa da Sanem eşyalarını toplamaya geldiğini söylüyor. Sanem, Can'dan etkilenmediğini söylese de bakışlarını üzerinden alamıyor. Can ise ilgilenmiyormuş gibi yapıyor.

KISKANDIRMA YARIŞI

Sanem ile Can arasında bu sefer de kıskandırma yarışı başlıyor. Sanem Yiğit'i, Can da Polen'i kullanır. Bu yarış kıskançlığı daha da arttırır. Sanem Polen'e, Can da Yiğit'e iyice sinir olmaya başlar. Sanem, Leyla'ya onları baş başa gördükçe kafayı yiyecek gibi olduğunu anlatıyor. Can da Emre'ye Yiğit'i döveceğini söylüyor. Ve nasıl döveceğinin detaylarını da ballandıra ballandıra anlatıyor. Yemek kursunda bu dörtlü karşılaşınca işler iyice çığırında çıkıyor. Kıskandırma çabaları tavan yapıyor. Pırıl ve Yiğit de bu durumu kullanıyor. Yemek yaparken Can'a yaklaşmaya çalışan Polen, Sanem'in üzerine su dökmesi ile bir şok daha yaşıyor.

CAN, SANEM'İ KAÇIRIYOR

Sanem ve Can inatlaşmaya devam etseler de diğer yandan birbirlerine de yaklaşmaktan geri kalamıyorlar. Sanem ve Can aynı gece birbirlerini aynı anda arıyorlar ama meşgul çalınca acaba kiminle konuşuyorlar diye sinirleniyorlar. Ve buu inatlaşmalara daha fazla dayanamayan Can çözümü Sanem'i kaçırmakta buluyor.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can ile Sanem ajansta mesafeli bir ilişkiye başlıyor. Ama Can'ın kıskançlığı baş gösterince işler biraz karışıyor. Yiğit ile Polen'in kardeş olduklarını öğrenen Sanem ve Can çok şaşırıyor. Yiğit, ajansla aynı binaya taşınıyor.

HÜMA'NIN POLEN SEVGİSİ

Polen bir yemek kitabı çıkarmaya karar veriyor. Kardeşi Yiğit'in teşvikinin alan Polen'e bir destek de Hüma'dan geliyor. Hüma yemek daveti veriyor. Sanem başta ‘ben gitmem' dese de teklif Can'dan gelince balıklama atlıyor. Hüma, Polen'e olan sevgisini göstere göstere yaşıyor.

KISKANÇLIK KAVGASI

Sanem, Yiğit'in teklifini kabul ediyor. Can gibi Sanem de kıskançlık krizleri geçiriyor. Sanem ayrılmadan önce tüm işlerini toparlayacağını söylüyor. O sırada Polen arıyor ve fularının kaybolduğunu söylüyor. Polen'in adını duyan Sanem çıldırıyor. Sonra işlerini toparlayacağını tekrar edip, ‘peki siz ne yapacaksınız' diyor. Can'ın Polen ile kaçarcasına gitmesi gerektiğini söylüyor. Can da bu durumun onun problemi olduğunu söylüyor.

SANEM VE CAN'I BUZHANEYE KAPATIYORLAR

Sanem ile Can'ın ayrılığını kabullenemeyen Cey Cey öfkeli öfkeli telefonda konuşuyor. Öfkesi o kadar çok artıyor ki ajanstaki herkes konuşmalarına tanık oluyor. Cey Cey Sanem ile Can'ın ayrıldığını onları barıştırmak için bir plan yapmaları gerektiğini söylüyor. Ajanstakiler ayrılık haberini alınca barıştırma planına dahil oluyorlar. Ayhan, Deren, Leyla ve Cey Cey bir araya geliyor. Sanem ve Can'ı buzhaneye kapatmaya karar veriyorlar. Deren, Sanem'i bu plan doğrultusunda buzhane keşfine gönderiyor. Sonra da Can'a giden Deren onu da buzhaneye gitmeye ikna ediyor. Can ve Sanem içerideyken dışarıdan kapıyı kilitliyorlar. Kapıyı açmaya çalışan Can bir anda Sanem ile karşılaşıyor.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can Başkanlar’dan gelen iş teklifini kabul etmeyi düşünüyor. Sanem bunu duyunca şirketten ayrılmaya karar veriyor. Cey Cey Sanem’in istifasını yazdığını öğrenince ona engel olmak istiyor. Elindeki istifa kağıdını alıyor. Sanem ‘çocukluk yaptığını söyleyerek elindeki kağıdı almaya çalışıyor. Cey Cey Sanem’i ikna etmek için onunla konuşmak istiyor. Bu çekişmeye Deren de tanık oluyor. Deren Sanem’in elindeki kağıdı soruyor. Sanem istifası olduğunu söylüyor.

SANEM İSTİFA EDİYOR

Sanem istifasını verdikten sonra daha fazla ajansta kalmak istemiyor ve hemen kendini dışarı atıyor. Dışarıda taksi durduruyor ve tam ona doğru giderken bir araç Sanem’e çarpıyor. Yiğit’in kullandığı araç Sanem’e çarpınca Sanem çok kötü şekilde yere düşüyor. Sanem kazadan sonra hemen hastaneye kaldırılıyor.

KORKUNÇ KAZA

Can Sanem’in hastanede olduğunu duyunca yanına geliyor. Orada Yiğit’le tanışıyorlar. Ama bu tanışma çok tatsız oluyor. Yiğit Sanem’e çarpan arabanın kendisine ait olduğunu söylüyor. Can, Yiğit’in bu cümlesini önce Sanem Hanım diye düzeltiyor. Sonra da Sanem’e çarpanın arabası değil kendisi olduğunu sert bir dille anlatıyor. Hastane çıkışında Yiğit Sanem’i eve bırakmayı teklif ediyor. Can, kıskançlık içinde Yiğit’i bir kez daha tersliyor. Yiğit insanlık namına bu teklifi ettiğini söylüyor.

CAN, YİĞİT’E KAFAYI TAKIYOR

Can, Sanem’in istifasını geciktirmeye çalışıyor. Sanem ajansla olan bağının bittiğini söylüyor. Can bu bağın bitmeyeceğini anlatıyor. Can ile Yiğit’in ikinci karşılaşması da çok tatsız oluyor. Yiğit de Sanem’e iş teklif etmek için ajansa geliyor. Can, Yiğit’i görür görmez deliriyor ve ‘iş dışındaki mevzuları başka zaman halletsek’ diyor. Yiğit de Sanem’e iş teklif ettiğini söylüyor.

Can Yiğit ile ilgili büyük kıskançlık yaşıyor. Ama gururundan da ödün vermek istemiyor. Emre Sanem ve Can’ı birbirlerine yakınlaştıracak bir hamle yapıyor. İki aşığın elleri bu sefer Emre sayesinde birleşiyor. Bu arada Yiğit ile ilgili Can ve Sanem'i bekleyen büyük bir sürpriz var.

ERKENCİ KUŞ 31.BÖLÜM

Fabbri’nin Sanem’in kokusunu alması ve Sanem’in bu konuda Can’a yalan söylemesi Can ile Sanem’i bir kez daha kopma noktasına getirir. Sanem kendini affettirmenin bir yolunu ararken birçoık başarısız deneme gerçekleştirir.

CAN SANEM’İ AFFEDEMİYOR

Can kafasını dinlemek için birkaç gün şehir dışına çıkmaya hazırlanıyor. Emre Can ile Sanem’i barıştırmak için harika bir plan yapıyor. Leyla ve Ceycey’den de destek alan Emre Can ile aynı otelden Sanem için de bir oda ayarlarlar. Sanem başka bu fikri sevmese de Can için her şeyi yapmaya hazırladır ve otele gider. Otelde Can ile karşılaşmaları bir tesadüfmüş gibi davranır.

SANEM CAN’DAN VAZGEÇMEYECEK

Can ile Sanem’in beraber katıldıkları etkinlikler onların artık ayrılamaz olduklarının da göstergesi olur. Ancak Polen’in ansızın gelişi Sanem’in sabrını biraz daha zorlar. Otelde bir etkinlikte Polen’le karşı karşıya gelen Sanem ona büyük bir ders verir. Ayrıca Polen’in Can ile baş başa kalma planlarını da suya düşürür. Sonunda Can ve Sanem romantik bir gecede buluşurlar…

ERKENCİ KUŞ

Romantik komedi türünde olan dizide Sanem ve Can’ın tutku dolu aşkı dolu dizgin devam ederken, Star TV'nin sevilen aşk dizisi izleyicilerden tam not alıyor. Son bölümde; Can ve Emre’nin annesi Hüma karakterine hayat veren İpek Tekneolcay diziye ayrı bir renk kattı. Sanem'in işi şimdi daha da zor.

Erkenci Kuş dizisinin son bölümünde akıllara durgunluk veren hadiseler yaşanıyor. Fabri, bütün hisselerini Aylin'e devrediyor. Dizinin 26 ocak tarihinde ekranlarda olması öngörülüyor.

Son bölümde; Fabri’nin şikayetçi olması ile Can gözaltına alınır. Sanem, Can’ın düştüğü bu durumdan kendini sorumlu tutar ve onu kurtarmak için Fabbri’ye kokusunu verir. İstediğini alan Fabbri, şikayetini geri çeker ve hisselerini de Aylin’e devreder. Bu arada mahalleyi ziyarete gelen gizemli bir kadın ortalığı birbirine katar. Sanem mahallede tartıştığı bu kadınla Can’ın evinde tekrar karşılaşacaktır. Sanem, yine fedakarlık yaparak şirket için harekete geçiyor. Fakat habersiz olduğu güç gümbür gümbür geri dönüyor.

Erkenci Kuş Eski Bölümlerde Yaşananlar

Gizli saklı Sanem ve Can aşkı, gün yüzüne çıkıyor. Herkesin gözü el ele şirkete gelen ikilinin üzerinde! Fakat hesaplamadıkları bir şey var, o da Fabri'nin büyük desteğini alan Aylin... Son bölüm Sanem ve Can'ın destansı, tutku ve duygu dolu sevdasını ekranlara taşıdı. Son bölümde; Sanem'e yapılan evlilik baskıları, Sanem'i vazgeçme noktasına getirirken, Can'ın evlilik konusundaki düşünceleri, Sanem'in yüreğine su serpti.

Son bölümde; Can Sanem aşkı herkesçe duyulmaya başlar. Tabi ki Sanem'e evlenme konusunda baskılarda artar. Sanem'in bu konudaki endişelerini anlayan Can, evleniriz diyerek Sanem’in kafasındaki bütün soru işaretlerini giderir. Sanem, bu güzel haberi annesi Menkıbe ile paylaşır. Bu arada ilişkilerini başından beri saklamak istemeyen Can, ajanstakilere Sanem’le sevgili olduklarını söyler. Herkes bu habere çok şaşırır, özellikle Deren hayatının şokunu yaşar. Bu arada Can, büyük bir kozmetik firmasının işini almak üzeredir fakat bunun önündeki tek engel Fabbri’nin şirkete hissedar olmasıdır. Can ve Fabbri bir kez daha karşı karşıya gelecek ve kozlarını paylaşacaktır.

Erkenci Kuş'un Yayın Günü Değişiyor

Erkenci Kuş dizisinin yayın tarihi cumartesi gününden salı gününe alınıyor. Dizi Ufak Tefek Cinayetler'in final yapması ile eski yayın gününe geri dönüyor.

Erkenci Kuş dizisinde sürpriz bir değişiklik yaşandı.

Erkenci Kuş dizisinde sürpriz bir değişiklik yaşandı. Ekranların sevilen dizisi Erkenci Kuş senaristi değişiyor. Erkenci Kuş dizi senaryosunu bundan sonra Aslı Zengin kaleme alacak.

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği,Ayşe Kutlu'nun senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği Erkenci Kuş dizisinin senaristi değişiyor. Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir yer aldığı diziyi artık Kiraz Mevsimi, Çilek Kokusu ve No:309 gibi dizilerin senaristliğini yapmış olan Aslı Zengin kaleme alacak.

Erkenci kuş konusu ve oyuncuları

Erkenci Kuş, yayınlandığı ilk bölümden itibaren en çok izlenen diziler arasında yerini almayı başardı. Star TV'de yayınlanan ve başrolerinde Demet Özdemir ile Can Yaman'ın yer aldığı Erkenci Kuş dizisi büyük ilgi görüyor.

Yaz aylarında Star TV'de başlayan ''Yaz Dizisi'' olarak adlandırılan romantik komedi dizi olan Erkenci Kuş, yayınlandığı ilk bölümden itibaren en çok izlenen diziler arasında yerini almayı başardı.

Star TV'de yaz dizisi olarak başlayan ancak normal sezon ölçülerinde reyting rakamları yakalayan "Erkenci Kuş Dizisi" Star Tv yönetiminin kararıyla kış sezonunda da ekranlarda olmaya devam edecek. Can Yaman'la Demet Özdemir'in başrolünü üstlendiği dizide şirket sahibi Can ile şirkette stajyer olarak görev yapan Sanem'in macera dolu aşk hikayesi konu ediliyor. Şirkette çok sayıda kadın çalışan vardır ve bu çalışanların Sanem'in Can'la olan ilişkisine pek rızası yoktur. Hatta bu kervana Can'ın kardeşi ve onun peşini bırakmayan sevgilisi de katmıştır.

Diğer taraftan kızlarının geleceği için çırpınan mütevazi bir ailenin hem mahallede hem de kızlarının iş yerindeki olayların içinde yaşadıkları diziye ayrı bir tat katıyor. Bir bakkal sahibi olan babanın ve eşinin mahalle de yaşadıkları keyifli enstantaneler ile şirkette diğer çalışanların komik diyalogları diziyi izlenir kılan diğer etkenlerden birisi olmaktadır.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın, Yapımcılığını Faruk Turgut'un, Senaristliğini Ayşe Kutlu Üner'in yaptığı Erkenci Kuş'un yapımını Gold Film üstlendi. Başrolü Demet Özdemir (Sanem Aydın) ve Can Yaman (Can Divit)'ın paylaştığı Erkenci Kuş Dizisinde Öznur Serçeler (Leyla Aydın), Özlem Tokaslan (MEvkibe Aydın), Berat Yenilmez (Nihat Aydın), Birand Tunca (Emre Divit), Sevcan Yaşar (Aylin Yüksel), Ceren Taşçı (Ayhan Işık), Cihan Ercan(Muzaffet Kaya), Tuğçe Kumral (Deren Keskin), Anıl Çelik (Cengiz Özdemir), Sibel Şişman (Güliz Yıldırım), Ali Yağcı (Osman Işık), Tuan Tunalı (Metin) yer almaktadır.

Sanem'in, babası Nihat'ın bir bakkal dükkanı vardır. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale'nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes'te eleman arandığını duyunca iş başvusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başlayacak

YORUMLAR
  İşte tok tutan besinler
İşte tok tutan besinler