A24.com.tr » politika » Erdoğan'ın İstanbul telaşı: 2 gün kaldı, çalışalım

Erdoğan'ın İstanbul telaşı: 2 gün kaldı, çalışalım

Erdoğan'ın İstanbul telaşı: 2 gün kaldı, çalışalım

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim yarışının başa baş gittiği İstanbul için gaza bastı. Bugün 8 ilçede miting programı bulunan Erdoğan, Pendik'te kritik mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İstanbul'un 8 ilçesinde düzenlenen mitinglerde halka hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk mitingini Tuzla'da yaptıktan sonra Pendik'e geçti.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Kandil'den, Pensilvanya'dan gelen talimatlar var. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Siz CHP'nin adayına oy verdiğinizi sanacaksınız belediyeyi Kandil'in militanları yönetecek. (Ekrem İmamoğlu) Çıkmış ne diyor? Trabzonluyum. Ya sen 'Trabzonluyum' diyerek benim Trabzonlu hemşehrilerimi mi aldatacaksın? Yani eğer işe oradan bakıyorsan şu anda benim Hazine ve Maliye Bakanım Trabzonlu. İçişleri Bakanım aynen Trabzonlu. Sanayi ve Teknoloji Bakanım Trabzonlu. Aynı şekilde Grup Başkanvekilim Muş, o da Trabzonlu. Yani burada mesele hangi şehirden olup olmadığın değil, adam olup olmadığın önemli. Ne kadar bilgi sahibisin. Ne kadar bu ülkeyi yönetme imkanın var?

Şurada 2 gün kaldı. Çok çalışmamız lazım. Kapı kapı dolaşacağız. Oy vermeyecek olanları ikna edip götüreceğiz.

''BİNALİ BEY'İN TEK BORCU İSTANBUL'A''

Binali Bey'in tek borcu İstanbul'adır milletimizedir sizedir. Hiç kimse seçimden sonra Binali Bey'e gelip de diyet ödetmeye kalkamaz Kandil'dekiler veya Pensilvanya'dakiler gibi. Bizim öyle bir derdimiz yok. CHP'nin Adalar Belediye Başkan Adayı İstiklal Marşı'nı söylemiyor. Çünkü Kandil'in arkasında olduğu HDP'nin İstikal Marşı bayrak diye bir derdi yok.''

YORUMLAR
  Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçmiş en enteresan sorular ve cevapları...
Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçmiş en enteresan sorular ve cevapları...