A24.com.tr » politika » Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun istifa et çağrısına yanıt

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun istifa et çağrısına yanıt

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun istifa et çağrısına yanıt

Esnaflarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'ndan gelen 'istifa et' çağrılarına yanıt verdi. CHP liderini, iddiaları için ispata davet eden Erdoğan, "Millet seni biliyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasında devam eden 'istifa et' polemiğinde söz sırası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da. Esnaflarla bir araya gelen Erdoğan, buradaki konuşmasında Adalet Yürüyüşü üzerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun dün gerçekleştirdiği konuşmasında, AK Parti hükümetinin yargı mensuplarını talimat verdiğini öne sürerek "İstifa et" dediği Cumhurbaşkanı, bu çağrıya sert yanıt verdi. Hükümetin anlayış gösterdiği için Adalet Yürüyüşü'nün devam ettiğini kaydeden Cumhurbaşkanı, "Eğer olmazsa istifa ederim diyor. Bu ilk değil ki sen kaç kere bunu söyledin. Onun için senin yalan makinesi olduğunu bilmeyen kalmadı. Böyle bir şeyi ispata davet ediyor. Ya sen bu defa ne olduğunu kabul etmişsin millet seni biliyor. Eğer ispata yönelik bir şeyin varsa hukuta kaide şudur. İddianı ispat et." dedi.

 

KILIÇDAROĞLU'NA: "YALAN MAKİNASI"

Kurtulamayacaksınız. Bu ülkede adalet var dolayısıyla adaletin pençesinden kurtulamayacaksınız.

Birilerinin elinde kartonlarla adalet araması gibi değil bizim aradığımız adalet. Bizim aradığımız adalet 250 şehidimizin kanıdır.Bunlar dürüst değiller, şu anda terör örgütüyle el ele kol kola dolaşıyor, kendini kurtaracaksan bunlardan kurtar.

İstanbul'dan Ankara'ya yürüyor ya her geçen gün bu yürüyüşteki seviye kaybı artıyor. Bugün grup toplantısında açık alanda yapmışlar ve oradan bir ifade kuruyor. Cumhurbaşkanı yargıya talimat verdiği ile alakalı. Eğer olmazsa istifa ederim diyor. Bu ilk değil ki sen kaç kere bunu söyledin. Onun için senin yalan makinesi olduğunu bilmeyen kalmadı. Böyle bir şeyi ispata davet ediyor. Ya sen bu defa ne olduğunu kabul etmişsin millet seni biliyor. Eğer ispata yönelik bir şeyin varsa hukuta kaide şudur. İddianı ispat et.

Şimdi şöyle bir iddia var. Tayyip Erdoğan'ın 3 milyar dolarlık hazinesi var. İşin kötüsü yargı çok ceza vermiyor. Büyük olsa da şöyle fakir fukaraya gelenden dağıtma imkanı bulsak.

Mesleğin gereklerine sahip çıkarsanız inanın bana önümzüde kimse duramaz. Komşusunun siftahını gözeten bir esnaf anlayışını diriltelim.

Bugünkü Türkiye dünkü Türkiye'den çok daha güçlü.  

YORUMLAR
  Unutulmaz dizi ve filmlerin çekildiği mekanlarda fotoğraf çeken adamın çalışması
Unutulmaz dizi ve filmlerin çekildiği mekanlarda fotoğraf çeken adamın çalışması