A24.com.tr » politika » Erdoğan, Arınç ve Davutoğlu'yla görüşecek

Erdoğan, Arınç ve Davutoğlu'yla görüşecek

Erdoğan, Arınç ve Davutoğlu'yla görüşecek

AK Partisi Sözcüsü Mahir Ünal canlı yayında yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu akşam Bülent Arınç'ı ve Ahmet Davutoğlu'nu ağırlayacağını söyledi.

AK Parti Genel Merkezi'nde önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Beştepe'de gerçekleşecek iki kritik görüşmeyi dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Beştepe'de partinin iki önemli ismi Bülent Arınç ve Ahmet Davutoğlu'nu ağırlayacağı öğrenilirken, görüşmede Abdullah Gül'ün olası adaylığının masaya yatırılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bu akşam Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda AKP kurucularından, eski Başbakan Yardımcısı ve eski Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’la bir görüşme gerçekleştirecek. AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Erdoğan-Arınç görüşmesine ilişkin soruya “Bu görüşme MKYK gündeminde değildi, Genel Başkanımız da bizimle böyle bir bilgi paylaşmadı.” ifadelerini kullandı. Erdoğan’ın Arınç’ın dışında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de bir görüşme gerçekleştireceği siyaset kulislerinde konuşuluyor. Görüşmelerin kaynağında ise eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün adaylığına dair söylentilerin olduğu ifade ediliyor.

 

YORUMLAR
  Arda Turan'ın örnek aldığı isimler, okuduğu kitaplar ve playlist'i
Arda Turan'ın örnek aldığı isimler, okuduğu kitaplar ve playlist'i