A24.com.tr » medya » "En İyi Ben Söylerim" yarışması iddialı geliyor | Hangi kanalda ne zaman başlıyor

"En İyi Ben Söylerim" yarışması iddialı geliyor | Hangi kanalda ne zaman başlıyor

"En İyi Ben Söylerim" yarışması iddialı geliyor | Hangi kanalda ne zaman başlıyor

TV8'de yayınlanan "O Ses Türkiye" programına iddialı bir rakip geliyor. Çağla Şıkel'in sunacağı, Serdar Ortaç ile Kibariye'nin jüride yer alacağı "En İyi Ben Söylerim" çok yakında başlıyor.

Medya dünyasına ilgiyle izlenecek yeni bir yarışma programı ekleniyor.

Şarkı yarışması için bir araya gelen 3’lü, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği ve jüriliğini Murat Boz, Hadise, Sibel Can ve Gökhan-Hakan’ın üstlendiği ‘O Ses Türkiye’ye rakip oldu.

Çekimler için bir araya gelen üçlüden Şıkel, yaşanan kötü olaylardan dolayı üzüntülü olduğunu söyledi. Manken, “Ülkenin ciğeri yanıyor, sabır diliyoruz, lanet ediyoruz ve şehitlerimize rahmet okuyoruz” şeklinde konuştu.

Fox Tv ekranlarında yeni bir ses yarışması daha izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Jüri koltuğunda Serdar Ortaç ve Kibariye'nin olacağı, Çağla Şıkel'in sunumuyla ekranlarımıza gelecek ses yarışması, 54 yarışmacı ve farklı formatıyla karşımıza geliyor.

KİBARİYE MELEK, SERDAR YARGIÇ!

Jürideki Kibariye, Serdar Ortaç ve programın sunucusu Çağla Şikel, önceki gün programın çekileceği stüdyodaki fotoğraf çekimine katıldı. Format gereği sekiz yarışmacının aynı şarkıyı 30 saniyede paylaşarak seslendirebileceği yarışmada Kibariye koruma meleği, Ortaç ise yorumcuları eleyen isim olacak.

FORMATIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

En İyi Ben Söylerim yarışma formatında 8 yarışmacı aynı şarkının 30'ar saniyelik kısımlarında bireysel performanslarını gösterecek ve ortaya tek bir performans çıkacak. Eser söylenmeye başladığında, her yarışmacı 30 saniyelik kısmını seslendirecek ve bu sırada stüdyodaki seyirciler performansı oylayacak. Kendine ayrılan 30 saniyede seyirciyi memnun edemeyen yarışmacı, "kırmızıda kalıyor" ve bir sonraki şarkıyı söyleme hakkını yitiriyor.

ACUN'A RAKİP

Yeni sezonda reytingleri alt üst eden O Ses Türkiye'nin ardından bir ses yarışması daha izleyici ile buluşuyor. Ocak ayında Fox TV ekranlarında olacak En İyi Ben Söylerim'in televizyondaki akıbeti merakla bekleniyor.

Her hafta 9 yarışmacı 30 saniye boyunca sahne ışıkları altında sergileyecekleri canlı performans ile heyecanlı maratonda birinci olmak için yarışacaklar. Jüri tarafından haftalık seçilecek 2 yarışmacı koruma altına alınacak ve o hafta elenemeyecek. Performanslar neticesinde kötü performans sergileyecek olan 3 yarışmacı stüdyodaki seyirci tarafından elenecek. Bir sonraki hafta Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ve çeşitli müzik tarzlarından (Pop-Arabesk-Jazz-Thm-Tsm) seçilecek olan 3 (toplam 45 yarışmacı) yarışmaya dahil olacaktır.

Yeni müzik yarışması “Ben Söylerim” yakında FOX’ta başlıyor.

 

YORUMLAR
  Gülşen Bubikoğlu'nun son hali büyük beğeni aldı
Gülşen Bubikoğlu'nun son hali büyük beğeni aldı