A24.com.tr » magazin » Emre Altuğ için dev iddia! İflas mı etti?

Emre Altuğ için dev iddia! İflas mı etti?

Emre Altuğ için dev iddia! İflas mı etti?

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ'un iflas ettiği iddia edildi. Altuğ'un ortak olduğu mekana gelen sanatçıların ücretinin ödenmediği söylendi.

Gelen habere göre Emre Altuğ'un ortaklığıyla açılan, İzmir Alaçatı'da bulunan Gazino Sako isimli mekan iflas etti. Mekana gelen müzisyenlere ve çalışanlara olan ücretlerin ödenmediği söylendi.

Popçu Emre Altuğ'un ortağı olduğu İzmir Alaçatı'daki Gazino Sako adlı mekan iki ayda havlu attı. Parasızlık yüzünden konserler iptal edilirken şarkıcı Deha Bilimlier alacakları için mahkemeye başvuracağını söyledi.

Yeniasır'ın iddiasına göre, 15 Haziran'da Deniz Seki konseriyle kapılarını açan ve bugüne kadar pek çok sanatçıyı sahnesine konuk eden Emre Altuğ'un ortağı olduğu Alaçatı Gazino Sako, müzisyenlere ve çalışanlarına olan borcu nedeniyle kepenk kapattı.

"MEKAN SANATÇI AVINA ÇIKMIŞ"

Alaçatı Gazino Sako'da konser veren ünlü popçu Deha Bilimlier, kendi Instagram sayfasında konuyla ilgili sorunu dile getiren bir yazı paylaştı.

Deha Bilimlier, "Verilen sözler tutulmayıp, konser ödemelerini zamanında yatırmayan, Çeşme Alaçatı'da adeta sanatçı avına çıkmış Gazino Sako adlı mekan ile anlaşmamız sona ermiştir! Ben ve benim gibi olup da söyleyemeyen birçok sanatçı dostum adına da bu bilgilendirmeyi yapıyorum!

Bu piyasaya çok yeni girdikleri için bu devranın bu şekilde döneceğini zanneden bu işletmeye avukatım aracılığı ile ayrıca hukuki süreç de başlatıyoruz" diye yazdı.

KONSERLERE DEVAM

Mekanın Instagram sayfasına bakıldığında ise mekanın açık olduğunu gösteren paylaşımlar yapıldığı görüldü. Emre Altuğ'dan henüz bir açıklama gelmedi.

YORUMLAR
  Yılın en kötü adayları açıklandı (38. Altın Ahududu Ödülleri)
Yılın en kötü adayları açıklandı (38. Altın Ahududu Ödülleri)