A24.com.tr » magazin » Emrah'tan oğlu Tayfun Erdoğan'a cevap niteliğinde paylaşım!

Emrah'tan oğlu Tayfun Erdoğan'a cevap niteliğinde paylaşım!

Emrah'tan oğlu Tayfun Erdoğan'a cevap niteliğinde paylaşım!

Geçtiğimiz günlerde babası Emrah ile ilgili şaşırtıcı bir paylaşım yapan Tayfun Erdoğan'a babasından cevap gibi paylaşım geldi.

Babası Emrah ile ilgili sitem dolu sözler paylaşan Tayfun Erdoğan'a babasından cevap gecikmedi. 

Tayfun Erdoğan'ın babasına sitemi dolu sözler paylaşması üstüne babası Emrah'tan evap niteliğinde paylaşım geldi.

Ünlü sanatçı ve oyuncu Emrah, oğlu Tayfun’un geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Tayfun Erdoğan, "Babama gittim. Babam beni kabul etmedi. Hemen ardından kardeşimle bir fotoğraf paylaştı. Canım yandı. Yaşım kaç olursa olsun, ben de babamın omzuna başımı yaslamak isterdim. Bu bir kıskançlık değil. Neticede o da benim kardeşim. Çok zor günler geçiriyorum. Çok mu şey istiyorum? Bilmiyorum" mesajını yayımlamıştı.

Oğluna cevap vermeyen ve hayranlarının tepkisi çeken Emrah, bugün yaptığı paylaşımla adeta cevap verdi. Yunus Emre'ye ait bir sözü paylaşan Emrah, "Edebim el vermez edepsizlik edene, susmak en güzel cevap edebi elden gidene" yazdı. Emrah'ın paylaşımı manidar bulundu.

İşte Emrah'ın o paylaşımı:

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • murat 2017-05-19 17:39:41

    kardeş aynı durum bendede var,ama senın gıbı sarkı soyleyıp gururumu yemedım....gelen gelir gelemeyenin ahıretı var,sen turku soyleyerek kendını kucuk dusurmussun

  2000 TL'nin altında en iyi akıllı telefonlar ve özellikleri
2000 TL'nin altında en iyi akıllı telefonlar ve özellikleri