A24.com.tr » magazin » Emrah Serbes itiraf mektubu, Emrah Serbes alkollü müydü, Emrah Serbes kimi öldürdü, kaç yıl ceza alacak

Emrah Serbes itiraf mektubu, Emrah Serbes alkollü müydü, Emrah Serbes kimi öldürdü, kaç yıl ceza alacak

Emrah Serbes itiraf mektubu, Emrah Serbes alkollü müydü, Emrah Serbes kimi öldürdü, kaç yıl ceza alacak

Bir dönem büyük beğeniyle izlenen Behzat Ç. dizisinin senaristi Emrah Serbes, bir baba ile kızının ölümüne neden olan trafik kazasının sorumlusunun kendisi olduğunu itiraf etti.

Yazar Emrah Serbes, 22 Eylül 2017'de İzmir-Aydın otobanında gerçekleşen ve bir baba ile kızının yaşamını yitirdiği kazanın sorumlusu olduğunu belirterek teslim olduğunu açıkladı.

Twitter hesabından olayı duyuran Serbes, kaza sonucu arabada bulunan annenin de yoğun bakımda olduğunu belirtti.

Serbes kazayı şöyle anlattı:

"Bir rampanın ardından birden önümüzde çıkan araca çarpmamak için elimden gelen bütün çabayı sarf ettim. Kaygan zemin nedeniyle yavaşlayamadığımdan direksiyonu bariyerlere kırdım. Ama çarpışmanın önüne geçemedim. Bariyerleri aşarak üç dört takla attık ve sonunda demir tellere takılarak durduk...

Araçtakilerin nabızlarına baktım. Anne hala hayattaydı. 112'yi aradık ama ambulans olay yerine çok geç geldi"

KAZAYI ÜSTLENEN KENAN DOĞRU CEZAEVİNDE

Kaza anındaki şok nedeniyle olay anında kazayı üstlenemediğini, kazayı suçsuz arkadaşı Kenan Doğru'nun üstlendiğini söyleyen Serbes, Doğru'nun cezaevinde yattığını ifade etti.

"Aradan günler geçtikçe bu vicdani sorumluluğu kaldıramayacağımı anladım" diyen Serbes, "Savcılığa geldim ve teslim oluyorum" şeklinde konuştu.

İşte Serbes'in açıklaması: 

YORUMLAR
  Televizyon dünyasının unutulmaz karakterleri
Televizyon dünyasının unutulmaz karakterleri