A24.com.tr » magazin » Emina-Mustafa Sandal çiftinden kötü haber - Emina Sandal kimdir?

Emina-Mustafa Sandal çiftinden kötü haber - Emina Sandal kimdir?

Emina-Mustafa Sandal çiftinden kötü haber - Emina Sandal kimdir?

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Emina Sandal ile Mustafa Sandal'ın arasına kara kedi girdi. Bir süredir ayrı yaşayan çiftin boşanma kararı aldığı öğrenildi.

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal, kendisi gibi şarkıcı olan eşi Emina Sandal ile ayrılık sürecine girdiği öğrenildi. Emina'nın 'müsrifliğinden' bunalan Mustafa Sandal, iddialara göre 5 ay önce evi terk etti.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre, ünlü popçuyu, eşiyle boşanmaya iten sebebin ise Emina'nın müsrif kişiliği olduğu söyleniyor. Uzun süredir ayrılacakları konuşulan ama her defasında bu iddiayı yalanlayan Mustafa Emina Sandal çiftiyle ilgili son durumu öğrendim. Konuşulanlara göre Mustafa Sandal, yaklaşık 5 ay önce, eşiyle yaşadığı evden ayrılmış.

EVDE HER YIL DEĞİŞİKLİK

İKİLİNİN ayrılma nedeni ise paraymış. İddialara göre, Musti, Ernina Sandal'ın müsrifliğinden bunalmış. Özellikle Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villalarında her yıl yapılan Dekorasyon değişikliği Sandal'ı bezdirmiş 

EMİNA SANDAL KİMDİR?

Emina Sandal, 15 Ocak 1982 tarihinde Sırbistan'ın Novi Pazar kentinde dünyaya geldi. Üç çocuklu bir ailenin en küçük ferdi olarak dünyaya gelen Emina Sandal, bir dönem Amerikan Basketbol Ligi NBA'da boy gösteren Mirsad Türkcan'ın küçük kız kardeşidir. Doktor anne ve babanın kızı olan Emina Sandal, henüz 11 yaşındayken babasını kaybetmenin acısını yaşamıştır.

Küçük yaşlardan itibaren hayalindeki meslek olan mimarlık için büyük çaba gösteren Emina, sesindeki yeteneği fark edince bu gayesinden vazgeçip müziğe yönelmiştir.

Belgrad'ta BK Üniversitesi'de (Univerzitet Braca Karic) Yapımcılık, İşletme (Yönetim) bölümlerini bitiren Emina, İlköğretim ve lise hayatını ise Novi Pazar şehrinde geçirmiştir. Yedi yaşında başladığı müzik hayatında Emina Sandal ülkesinin en iyi müzik okullarına gitmiştir. Bu okula yedi yaşında klasik gitar eğitimi ile başlamış, okul korosuna alınmış, müzik yeteneği henüz küçük yaşlarda tüm öğretmenleri tarafından fark edilmiştir. Aynı zamanda başarılı bir dansçı olan Emina Sandal, okul döneminde çok fazla folklor topluluğunda yer almış ve birkaç dans okuluna gitmiştir.

13 Ocak 2008 tarihinde Mustafa Sandal ile dünya evine giren şarkıcının; 8 Ağustos 2008 (08.08.2008) tarihinde Yaman adında (Balkan ülkelerinde Jaman olarak bilinen) bir oğlu olmuştur. Sayısız başarıya imza atmış ünlü şarkıcı Emina Sandal, Goran Bregovic bestesi olan Ti Kvariigro ile 2010 Eurovision Şarkı Yarışması için Sırbistan adına halk ve jüri tarafından seçilen üç adaydan birisi olmuştur.

YORUMLAR
  İşte kıyametin kopmayacağı söylenen tek yer...
İşte kıyametin kopmayacağı söylenen tek yer...