A24.com.tr » dizi haber » Elimi Bırakma kadrosunda kimler var | dizinin konusu ne | ne zaman yayınlanacak | 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Elimi Bırakma kadrosunda kimler var | dizinin konusu ne | ne zaman yayınlanacak | 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Elimi Bırakma kadrosunda kimler var | dizinin konusu ne | ne zaman yayınlanacak | 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanan dizinin kadrosunda kimler yer alacak, dizinin konusu ne, hangi günler yayınlanacak işte dizi ile tüm merak edilen soruların cevapları...

 Elimi Bırakma dizisi oyuncuları birçok kişi tarafından merak edilen ve sorgulanan konular arasında yer almaya başladı. Çok yakında TRT 1 ekranlarında başlayacak olan Elimi Bırakma dizisinin oyuncu kadrosunda oldukça renkli isimler yer alıyor. Peki, Elimi Bırakma dizisi oyuncuları kimdir?
Elimi Bırakma dizisinin oyuncu kadrosu, dizinin yayınlanan ilk tanıtımının ardından merak edilmeye başlandı. Alp Navruz ve Alina Boz gibi ünlü isimlerin yer aldığı Elimi Bırakma dizisinin oyuncu kadrosunda oldukça deneyimli isimler yer alıyor. Peki, Elimi Bırakma dizisi oyuncuları kimdir?

ELİMİ BIRAKMA DİZİSİ OYUNCULARI

Cenk Çelen (Alp Navruz)

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Altan Erkekli, Cihan Ünal gibi usta isimlerden oyunculuk dersleri almıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde üniversite eğitimini tamamlamıştır. Ceberrut, Arkadaşlar İyidir ve son olarak Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinde rol almıştır. Oyunculuğunun yanında yakışıklılığı ve karizmatik tavırlarıyla daha çok dikkat çekmiştir. Elimi Bırakma dizisinde ülkenin en tanınmış yemek fabrikalarından birinin sahibinin oğlu rolüne hayat veriyor.

Azra (Alina Boz)

14 Haziran 1998 yılında doğmuştur. Annesi Rus asıllı babası ise Türk olan Alina Boz Moskova’da dünyaya gelmiştir Fakat nüfusa kayıtlı olduğu il İstanbul’dur. 20 yaşında olan oyuncu İkizler burcudur. Paramparça dizisiyle çok fazla dikkat çeken genç yıldızlardan biri olan Alina Boz son olarak Sevda’nın Bahçesi dizisinde rol almıştır.

Feride (Seray Gözler)

27 eylül 1961 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi tiyatro bölümünde mezun eğitimli ve tecrübeli bir oyuncudur. Hayat şarkısı, Zoraki Koca, Sultan, Aynalar, Böyle mi Olacaktı, Yabancı Damat, Süper Baba, Bir tren yolculuğu, Ayaşlı ve Kiracıları ve Çalıkuşu gibi dizi ve filmlerde rol almıştır. Cenk’in söz geçen ve otoriter babaannesi rolüne hayat veriyor.

Serap (Ebru Aykaç)

Dizide Cenk’in annesi Serap karakterine hayat veren Ebru Aykaç; 1975 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. Güneşi Beklerken ve Kırlangıç Fırtınası dizilerinde rol almıştır.

Cansu (Cemre Gümeli)

1991 doğumlu genç oyuncu Bursalı’dır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi bölümünden mezundur. Tatlı İntikam dizisiyle başlayan oyunculuk kariyeri son olarak Servet dizisinde Hande karakterine hayat vermesiyle devam etmiştir. Elimi Bırakma dizisinde Sarp’ın liseden kız arkadaşı.

Batuhan Ekşi (Tarık Yelkenci)

Azmi Yelkenci’nin biricik kıymetli oğlu rolüne hayat veren genç oyuncu Batuhan Ekşi, 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Akademi 35,5’ta oyunculuk eğitimi almıştır. Bir dönem Vahide Perçim ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelmiştir. Medcezir, Yaz’ın Öyküsü ve Kırlangıç Fırtınası dizilerinde rol almıştır. Ve son olarak Kalbimdeki Deniz dizisinde izledik.

 

YORUMLAR
  Yılın en kötü adayları açıklandı (38. Altın Ahududu Ödülleri)
Yılın en kötü adayları açıklandı (38. Altın Ahududu Ödülleri)