A24.com.tr » magazin » Elçin Sangu hamile mi Yunus Özdiken kimdir?

Elçin Sangu hamile mi Yunus Özdiken kimdir?

Elçin Sangu hamile mi Yunus Özdiken kimdir?

İddiaya göre zor bir hamilelik geçiren Elçin Sangu sık sık kontrole gidiyormuş Elçin Sangu'nun karnı fazla büyümeden Yunus Bey ile nikah masasına oturacağı söyleniyor.

 Star TV'deki 'Kiralık Aşk'ın 'Defne'si Elçin Sangu 5 yıldır Yunus Özdiken ile aşk yaşıyor. Dedikoduya göre; Elçin Sangu bebek bekliyormuş. Sevgilisinden iki aylık hamileymiş. Zor bir hamilelik geçiren Elçin Sangu sık sık kontrole gidiyormuş Elçin Sangu'nun karnı fazla büyümeden Yunus Bey ile nikah masasına oturacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABER Elçin Sangu: Herkesin bana bakması rahatsız ediyor Elçin Sangu: Herkesin bana bakması rahatsız ediyor

1 Temmuz 1985 İstanbul doğumlu olan Elçin Sangu; duygusal bir yengeç kadınıdır. Burcunun özelliklerini taşıyan Elçin Sangu Mersin Üniversitesinde eğitimine üniversitenin Opera bölümünden 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümüne geçerek eğitimine devam etmiştir. Opera bölümü mezunu olan Elçin Sangu; müzik tutkunudur. Sahne tozu Tiyatrosu oyunculuk eğitimi alarak tiyatro Elçin Sangu İzmir'de tiyatro oyununda şu anda menajeri olan kişi ile tanıştıktan sonra dizi oyunculuğuna adım atmıştır. Elçin Sangu bu fırsatı değerlendirdiği zamanı şu şekilde anlatıyor. ‘’Çocukluktan bugüne kadar sahne hayatına dair işler yapmak istiyordum. Opera mezunu oldum ve İzmir'de tiyatro yaparken tesadüf olarak kendimi bir anda Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde önemli rollerden birinde buldum. Üstelik bu deneyimim kötü bir karakterle olmuştur’’ diye açıklayan Elçin Sangu bu sayede dizi dünyasına dahil olduğunu söylemektedir.

2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Ali rolüyle oyunculuk kariyerine başlayan Elçin Sangu Tiyatro ve Operayı ikinci plana bu şekilde atmak zorunda kalmış. Daha sonra 2012 de Aşk Kaç Beden Giyer adlı proje ile ekranlarda olmaya devam etmiş ve ayrıca Kurt Seyit ve Şura dizisinde Güzide, Sevdam Alabora Nazar da Zeynep olarak rol almıştır. 1.74 boyunda ve 60 kilo ağırlığında olan Elçin Sangu’nun göz rengi kahverengidir Özellikle kızıl saçlarıyla dikkat çeken Elçin Sangu’nun oyunculuk yeteneği bu diziyle daha da çok pekişmiştir.

 

YORUMLAR
  2018 Grammy Ödül Töreni'nde şıklık yarışı (Şeyma Subaşı kırmızı halıda)
2018 Grammy Ödül Töreni'nde şıklık yarışı (Şeyma Subaşı kırmızı halıda)