A24.com.tr » medya » Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını aldı, haber kanalları Emine Erdoğan'ı verdi

Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını aldı, haber kanalları Emine Erdoğan'ı verdi

Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını aldı, haber kanalları Emine Erdoğan'ı verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını aldığı dakikalarda, haber kanalları o görüntüleri vermek yerine Emine Erdoğan'ı ekrana taşımayı tercih etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimlerden 17 gün sonra mazbatasını aldı. Mazbatasını alan İmamoğlu, Saraçhane'deki İBB binasına giderken CNN Türk, NTV ve Habertürk kanallarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın ödül alması yayınlandı.

Ekrem İmamoğlu, mazbatasını bugün Çağlayan Adliyesi'ndeki İl Seçim Kurulu'ndan teslim aldı. İmamoğlu, adliyede herhangi bir açıklama yapmazken; mazbatasını almasının ardından doğrudan Saraçhane'deki İBB binasına doğru yola çıktı.

Son 17 gündür sadece İstanbulluların değil tüm Türkiye'nin merakla beklediği gelişme bazı televizyon kanalları tarafından canlı yayınlanırken; seçim döneminde tarafsız davranmamakla eleştirilen NTV, CNN Türk ve Habertürk kanalları ise aynı sırada Emine Erdoğan'ın İngiltere'nin başkenti Londra'daki Dünya İnsaniyet Forumu Ödül Töreni’nde yaptığı konuşmayı canlı olarak yayınladı.

Kanallar, İmamoğlu'nun İBB binasına vararak konuşma yapmaya başlamasının ardından İstanbul'un yeni Belediye Başkanı'nın konuşmasını canlı olarak yayınladı.

YORUMLAR
  Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!
Elon Musk kendine yeni hedef belirledi!