A24.com.tr » yaşam » Ekrem İmamoğlu Maltepe mitingi ne zaman saat kaçta?

Ekrem İmamoğlu Maltepe mitingi ne zaman saat kaçta?

Ekrem İmamoğlu Maltepe mitingi ne zaman saat kaçta?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldıktan sonra kutlama mitingi yapacağını açıklamıştı. Peki o miting ne zaman saat kaçta düzenlenecek?

Ekrem İmamoğlu mitingi ne zaman hangi gün saat kaçta başlayacak? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı mazbatasını aldıktan sonra görevine resmen başlayan Ekrem İmamoğlu, tüm İstanbulluları bu hafta sonu düzenleyeceği mitinge davet etti. İşte o kutlama mitinginin ayrıntıları...

EKREM İMAMOĞLU MİTİNGİ NE ZAMAN?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun pazar günü saat 14.00’te Maltepe’de kutlama mitingi yapacağı bildirildi.

İmamoğlu, dün, 17 günlük itiraz ve yeniden sayım sürecinin ardından Çağlayan adliyesine giderek il seçim kurulundan mazbatasını almıştı. Mazbatasını aldıktan sonra görevi devralan CHP’li başkan bugün ilk mesaisini yapmıştı.

"BİZ-ONLAR AYRIMI BİTTİ"

Belediyenin Fatih ilçesindeki Saraçhane semtinde bulunan binasında gazetecilere konuşan İmamoğlu, kurumun uzun süreli hafızasının çok önemli olduğunu dile getirdi.

Çalışanların teknik ve eğitimli bakışlarının değerli olduğunu belirten İmamoğlu, “İçine siyaset katmadan bu kentin insanına fayda verecek hangi bilgi ve becerileri varsa biz ona talibiz” dedi.

İBB başkanı şöyle devam etti: “Bu anlayışla bu güzel ve tarihi kurumun tüm insan kaynağından son derece faydalanacağımızı herkes bilmeli. Farklı bir anlayışa başlangıç yapacağız. ‘Bizden olmayanlar-bizden olanlar’ gibi bir anlayışın bittiği gündür bugün. Dolayısıyla kucaklamanın tek bir felsefesi var. Biz kucaklarken çalışma arkadaşlarımızın aynı güzellikte ve aynı samimiyetle bizi kucaklamasını istiyoruz. Dolayısıyla bu kucaklaşmanın tek bir faydası var 16 milyon insana. Ülkemize ve milletimize kişisel hiçbir beklentiyle ya da kişiye hizmet anlayışıyla hiç kimse bizden talimat almayacak. Bizden alacakları talimat İstanbul’un lehine olacak. İstanbullunun çıkarına olacak. Yolumuz açık olsun. Çok konumuz var. Başarılar diliyoruz.” 

YORUMLAR
  Estetik operasyon ile tanınmayacak derecede değişen 26 ünlü isim...
Estetik operasyon ile tanınmayacak derecede değişen 26 ünlü isim...