A24.com.tr » gündem » Ehliyet kursları ve spor salonlarının açılma tarihi

Ehliyet kursları ve spor salonlarının açılma tarihi

Ehliyet kursları ve spor salonlarının açılma tarihi

Ehliyet kurslarının , spor salonlarının ne zaman açılacağı konusunda son dakika açıklaması geldi.

Normalleşme ile ilgili açıklama.

Hürriyet 'ten Nuray Babacan, kaleme aldıı yazısında bayramdan sonra normalleşmenin nasıl olacağına yer verildi. Normalleşme süreci bayramdan sonra devam edecek.

11 MAYIS 'TA BAŞLADI

Normalleşme süreci 11 Mayıs günü başladı. 11 Mayıs günü başlayan normalleşme süreci, AVM'ler, berberler ve diğer işyerlerinin açılması ile devam ederken , spor salonları ve ehliyet kurslarının ne zaman açılacağı merak konusu oldu.

EHLİYET KURSLARI

Sürücü belgesi almak isteyen vatandaşlar, bayramdan sonra ehliyet kurslarının ne zaman açılacağını , sürücü belgesi sınavların hangi tarihlerde yapılacağını araştırmaya başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde olan sürücü kursları, korona salgını sornası kapatılmış ve sınavlar ertelenmişti. Edinilen bilgilere göre 1 Haziran 'dan sonra MEB 'in kursları yeniden açmaya başlaması bekleniyor. 

Haziran ayında açılacak kurslarda maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilecek. Öte yandan direksiyon sınavlarında , araç içindeki görevli sayısında da azalmaya gidilecek. 

SPOR SALONLARI

Spor aşıkları ise salonların ne zaman açılacağını sürekli olarak soruyor. Bu konuda henüz net bir tarih yok. Ancak Bakanlık kaynaklarından edinilen bilgilere göre spor salonlarının Haziran ayının son günlerinde açılması bekleniyor.

1 ay sorna açılması planlanan spor salonlarının ardından dans , futbol ve diğer spor okullarının da ikinci aşamada açılması bekleniyor.

25 ŞEHİRDE BİR HAFTADIR VAKA YOK

Türkiye genelinde 25 şehirde bir haftadır vakanın olmadığı açıklanırken , 50 şehirde ise vaka sayısının 10 civarında geldiği bildirildi. 

İstanbul 'da riskin hala devam ettiği ilçeler ise Bağcılar, Esenyurt, Esenler, Küçükçekmece, Beylikdüzü  oldu.

YORUMLAR
  İrem Derici'nin zayıflamasını sağlayan Arpa Suyu Diyeti nedir?
İrem Derici'nin zayıflamasını sağlayan Arpa Suyu Diyeti nedir?