A24.com.tr » » Ehliyet belgesi randevu süresi nedir ne kadar - Ehliyet belgesi randevu süresi kaç gün?

Ehliyet belgesi randevu süresi nedir ne kadar - Ehliyet belgesi randevu süresi kaç gün?

Ehliyet belgesi randevu süresi nedir ne kadar - Ehliyet belgesi randevu süresi kaç gün?

Ehliyet belgesi randevu süresinin ne kadar olduğu merak edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla alakalı 100 günlük eylem planında önemli açıklamalarda bulundu.

 Ehliyet belgesi randevu süresi ne kadar? Cumhurbaşkanı Erdoğan, 100 günlük eylem planı içerisinde yer alan kimlik ve ehliyet belgesi randevu süreleriyle ilgili önemli detaylara değindi.

"KİMLİK VE EHLİYET BELGESİ İÇİN RANDEVU SÜRESİ 60'TAN 10 GÜNE İNDİRİLECEK"

"İç İşleri Bakanlığı terör örgütleri, düzensiz göçmen gibi konularla ilgilenmek Ağrı ve Iğdır'ın güvenlik duvarına güvenlik sensörü, kamera ve aydınlatma kurduk. Mobil plaka tanıma sistemini 614'e çıkardık. Yaralama ve ölümlü trafik kazaları oranını yüze 2 düşürdük. Bu bakanlığımızın 15 ayrı hizmetini elektronik devre üzerinden sunduk. Uyuşturucu ile mücadele için 81 ilimizi kapsama aldık. 31 ilde daha narkotimler kurduk. 112 merkezlerinin sayısını 32'den 42'ye çıkardık. Düzensiz göçe karşı Iğdır, Kırıkkale, İstanbul ve Kocaeli'de geri gönderme sistemi kurduk. İran, Ağrı, Iğdır sınırında 35 km sınır aydınlatması, güvenlik sistemi, kamera aydınlatmayı daha devreye alıyoruz. 112 acili 44 ile çıkarıyoruz. Yaşam tüneli gibi farkındalık projelerini hayata geçirerek trafik kazalarını yüzde 1 oranında azaltmayı hedefliyoruz. Yeni randevu ssitemini devreye alıyoruz ve kimlik, sürücü belgesi için randevuyu 60'dan 10 güne indiriyoruz."

"Kültür ve Turizm Bakanlığımız... 23 ilde 30 kütüphaneyi millet kıraathanesine dönüştürdük. Şanlıurfa Göbeklitepe'nin ziyarete açılması amacının sonuna geldik. Batman, Diyarbakır, Çanakkale, Muğla'da 5 tematik müzeyi açtık. İstanbul'da kültürel mirasımızı korumaya yönelik çalışmaları yaptık. AKM'nin de Ocak ayında ihalesi yapılmak sureti ile hemen temeli atılacak ve dev AKM'yi inşallah dünyaya örnek opera merkezi haline getireceğiz. İkinci 100 günlük dönemde 8 külliye ve caminin restorasyonu daha tamamlanacak."

YORUMLAR
  Çocukluğumuzda bizleri ekran önüne çivileyen çizgi filmler ve onların unutulmaz replikleri...
Çocukluğumuzda bizleri ekran önüne çivileyen çizgi filmler ve onların unutulmaz replikleri...