A24.com.tr » yaşam » Edirne'de yarın okullar tatil mi 10 Ocak perşembe kar tatili var mı yok mu?

Edirne'de yarın okullar tatil mi 10 Ocak perşembe kar tatili var mı yok mu?

Edirne'de yarın okullar tatil mi 10 Ocak perşembe kar tatili var mı yok mu?

Edirne'de yarın okullar tatil mi? Yurdun büyük bir kesiminde etkili olan kar yağışı Edirne'de etkisini artırdı. Yoğun kar yolları ulaşıma kapatırken araçlar yollarda kaldı.

  Edirne'de yarın okullar tatil mi? Yurdu etkisi altına kar Edirne'de yollarını ulaşıma kapatırken veliler okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.

Edirne'de 4 Ocak 2019 Cuma günü okullar tatil edilecek mi edilmeyecek mi merak ediliyor. Çünkü kent genelinde etkili olan kar yağışının etkisini daha da arttırarak 4 Ocak Cuma günü de sürmesi bekleniyor. Bu nedenle 4 Ocak Cuma günü Edirne'de okullar tatil mi değil mi sorusu gündeme geldi. Edirne'de yarın okulların tatil edildiğine dair şu ana kadar herhangi bir açıklama gelmedi.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeybatı kesimlerde hissedilir derecede (6-10 derece) azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Güney ve batı, Marmara ile zamanla batı kesimlerde kuzeyli yönlerden orta kuvvette Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli, öğle saatlerinden sonra Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların İzmir'in güney ilçeleri, Yalova, Aydın, Muğla çevreleri, Antalya'nın doğu ilçeleri ile Mersin, Adana, Kahramanmaraş ve Osmaniye çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI: Yağışların Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Kırşehir, Nevşehir, Aksaray ve Yozgat çevrelerinde yer yer kuvvetli kar şeklinde olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın öğle saatlerinden sonra Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in İç Kesimleri ile Erzincan çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek başta soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler olmak üzere, ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

YORUMLAR
  Tüm Zamanların en efsane 90 çizgi filmi
Tüm Zamanların en efsane 90 çizgi filmi