A24.com.tr » yaşam » Edirne'de torun dehşeti -Edirne Haberleri

Edirne'de torun dehşeti -Edirne Haberleri

Edirne'de torun dehşeti -Edirne Haberleri

Edirne'de 22 yaşındaki torunları tarafından öldürülen yaşlı çiftin cenazesi toprağa verilirken, cinayeti işleyen 22 yaşındaki torunun ifadesi akılları karıştırdı.

Edirne'nin 1. Murat Mahallesi'nde yaşayan 74 yaşındaki Zeyney ve Firdevs Selçuk isimli yaşlı çift, birlikte yaşadıkları 22 yaşındaki torunları Oğuzhan Selçuk tarafından önceki gün öldürüldü. Edinilen bilgiye göre 3 yaşından bu yana babaannesi ve dedesi tarafından büyütülen Oğuzhan Selçuk, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı büyük anne ve büyük babasını öldürdü. 

Edirne'de torunlarının öldürdüğü iddia edilen yaşlı çift toprağa verildi. Cinayet öncesi gözlerine sürme çektiği gözlenen Oğuzhan Selçuk'un ifadesinde herkesin ölümü sonrası huzuru bulacağını belirterek, "Dedemi bıçakladığımda içinden kurtlar çıktı, babaannemin de içinden yılan çıktı." dediği belirtildi.

Zeynel (74) ve Firdevs Selçuk (74) çiftinin cenazeleri Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi morgundan alınarak Lalaşahin Paşa Camisine getirildi.
Yaşlı çift öğle vaktinde burada kılınan cenaze namazı sonrası Yenişehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında defnedildi.

Bu arada babaanne ve dedesini öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan torun Oğuzhan Selçuk da kan örneklerinin alınması için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine polis eşliğinde getirildi.

Annesi vefat eden ve babasının terk etmesi sonucu 3 yaşından bu yana babaanne ile dedesiyle yaşayan Oğuzhan Selçuk'un (22) Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerine verdiği ifadede kendisine büyü yapan metafizik varlıkların cinayeti işlediğini ifade ettiği öğrenildi.

Cinayet öncesi gözlerine sürme çektiği gözlenen Oğuzhan Selçuk'un ifadesinde herkesin ölümü sonrası huzuru bulacağını belirterek, "Dedemi bıçakladığımda içinden kurtlar çıktı, babaannemin de içinden yılan çıktı." dediği belirtildi.

Öte yandan olay sonrası bir internet kafeye giden şüpheli Selçuk, bilgisayarda oyun oynarken polis ekipleri tarafından yakalanmıştı.  

YORUMLAR
  Süper kahramanlar 16. yüzyılda yaşasaydı nasıl görünürlerdi?
Süper kahramanlar 16. yüzyılda yaşasaydı nasıl görünürlerdi?