A24.com.tr » dizi haber » Edho ünal kaplan diziden neden ayrıldı | Tarık Ünlüoğlu diziden neden ayrıldı

Edho ünal kaplan diziden neden ayrıldı | Tarık Ünlüoğlu diziden neden ayrıldı

Edho ünal kaplan diziden neden ayrıldı | Tarık Ünlüoğlu diziden neden ayrıldı

Tarık Ünlüoğlu'nun vefat haberiyle birlikte akıllardaki sorulardan bir tanesi de, Tarık Ünlüoğlu'nun Edho'da hayat verdiği karakter olan Ünal Kaplan'ın neden diziden ayrıldığı oldu.

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu bugün hayatını kaybetti. Bu haber üzerine seyircilerin akıllarında bir soru oluştu. Bu soru ise "Edho ünal kaplan diziden neden ayrıldı" oldu.

Usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun vefatı tüm Türkiye'yi derinden üzdü. Oynadığı karakterlere adeta can veren Ünlüoğlu özellikle mafya dizilerinde büyük karakterlere oldukça uyum sağlayan bir oyunculuğa sahipti.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini severek izleyen hayranları ise Tarık Ünlüoğlu'nun vefat etmeden önce diziden neden ayrıldığını internette arama motorlarında arattı. İşte detaylar...

24 Eylül akşamı yeni sezonun ilk bölümünü yayınlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ayrılan iki isim dikkatleri çekti. Dikkatleri çeken isimler Savaş Özdemir ve Tarık Ünlüoğlu oldu. Tipi karakteri ile kendini sevdirmeyi başaran Savaş Özdemir dizide yurt dışına çıktı ve bir daha geri gelmeyecek. Aynı şekilde Tarık Ünlüoğlu’nun canlandırdığı Ünal karakteri de yurt dışına çıkarıldı ve tatilini uzattığına dair seyirciye bilgi verildi. Ünal karakteri de diziye geri dönmeyecek. Tarık Ünlüoğlu’nun sağlık nedenleri yüzünden diziden ayrıldığı söylenmektedir. Ünal Kaplan karakteri diziden çıkmış olsa da senaryoda yer yer anılacak bir isim olarak devam edecek. Tarık Ünlüoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle senaryoda değişiklik yapıldı ve bu yüzden Ünal karakteri artık dizide yer almayacak.

YORUMLAR
  Dünya tarihe adlarını altın harflerle yazdıran 19 kadın
Dünya tarihe adlarını altın harflerle yazdıran 19 kadın