A24.com.tr » dizi haber » Edho son bölüm izle | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 150. bölüm izle atv | Edho 150 bölüm izle

Edho son bölüm izle | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 150. bölüm izle atv | Edho 150 bölüm izle

Edho son bölüm izle | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 150. bölüm izle atv | Edho 150 bölüm izle

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 3 Aralık Salı akşamı 150. bölümüyle ekrana geldi. EDHO 150 bölümü izlemek isteyenler son bölümü haberimizdeki bağlantıdan izleyebilir.

Edho 146 bölüm izle | ATV ekranlarında salı akşamları yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 5 Kasım 2019 tarihinde 146. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Son bölümde içlerindeki hain ortaya çıkıyor. Büyük ilgi gören dizinin takipçileri son bölüm gelişmeleri ve yeni bölüm fragmanını merak ediyor. Ayrıca Edho son bölüm izlemek isteyenler dizinin tamamını haberimizde bulabilir. İşte EDHO 150. bölüm tekrarı...

EDHO SON BÖLÜM ÖZETİ

Çakırbeyliler, büyük düşmanı yok edebilmek adına daha küçük gördükleri bir düşmanla el sıkışmaya razıdırlar. Para söz konusu olduğunda herkesle işbirliği yapabilecek olan Sınırsızlar ile Altan'ın ortaklığını bitirmek için bir plan yaparlar. Altan ise düşmanı düşmana kırdırmak için yapılan plana karşılık derhal harekete geçecektir.

Haşmet, yaptığı teklife 'evet' cevabını alabilmek umuduyla son bir kez daha Emine ile görüşür. Ablasının ona ihanet ettiğini düşünen Tipi ise daha fazla sakin kalamaz ve öfkesini dindirebilmek için soluğu Haşmet'in kapısında alır. Masanın bir üyesi olmasının yanında, Çakırbeyliler'le akraba olan Haşmet'in ölüm kararını tek başına veren Tipi, bu hareketiyle herkesin sabrını zorlayacaktır.

EDHO 150. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EDHO 151. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YORUMLAR
  Daha önce hiç duymadığınız farklı bilgiler...
Daha önce hiç duymadığınız farklı bilgiler...