A24.com.tr » magazin » Ebru Polat lezbiyen mi, sevgilisi var mı, Ebru Polat kimdir, kaç yaşında?

Ebru Polat lezbiyen mi, sevgilisi var mı, Ebru Polat kimdir, kaç yaşında?

Ebru Polat lezbiyen mi, sevgilisi var mı, Ebru Polat kimdir, kaç yaşında?

Güzel şarkıcı Ebru Polat, hakkında hiç bilinmeyenleri bütün dobralığıyla anlatırken, bir kadına aşık olabileceğini açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Ebru Polat kimdir?

 Ebru Polat'ın bir kadınla ilişki yaşayabileceğini açıklamasının ardından 'Ebru Polat lezbiyen mi' sorusu akıllarda dolaşmaya başladı.

Ebru Polat hukuk mevzunu. Şu sıralarda psikoloji master’ı yapıyor. “Kendimi seksi bulmuyorum, güzel de değilim” diyor ve ekliyor, “Hem kadınlar hem de erkekler benimle birlikte olmak istiyor. Zaten ben de cinsiyeti olmayan biriyim...” Polat, hakkında merak edilenleri Posta'dan Canan Danyıldız'a anlattı...

İLGİLİ HABER Flash TV spikeri Gökhan Taşkın kimdir, arkadaşını neden vurdu, öldü mü Flash TV spikeri Gökhan Taşkın kimdir, arkadaşını neden vurdu, öldü mü

İşte, Polat'ın açıklamaları:

‘Hava çok sıcak’ single’ınız bir haftada iki milyon kez izlendi!

Şarkıda dediğim gibi, “Zirvedeyim sesin duyulmuyor!” 30 Haziran’da doğum günümde çıkardım. Daha bir hafta olmadan patladı. Şarkıyı kendim yaptım, çok ciddi çalıştım, böyle olacağını biliyordum.

Niye bu kadar ilgi görüyorsunuz?

Genç kızlara örnek olan biriyim. Yüksek lisans yapıyorum. Herkese eğitimin önemini anlatıyorum. Hiçbir erkeğin eline bakmayacaksın. Sayemde birçok kız okula döndü. Ben kimse için işimi bırakmam. Erkeklere güvenmem.

Hukuk mezunusunuz. İmajınızla ters değil mi?

Ceza avukatıyım, bir yıl da çalıştım. Ama şov işi ciddiyet kaldırmaz. Ciddi durursan, “Git avukat ol” derler. Şarkıcılık herkese hitap eder.

Bir avukat neden şarkıcı olur ki?

Hayat bir oyun. Küçüklüğümde avukat olmak istiyordum, oldum. Psikoloji okumak istedim, okuyorum. Şarkıcı olmayı da istedim, oldum. Niye tek bir şeyle sınırlı kalayım ki? İleride de huzur evi açmak istiyorum.

Saygınlığınız var mı?

Evet, herkes tebrik ediyor. Geçenlerde bir baro başkanı aradı ve “Biz de şarkıcı olmak istedik, yapamadık. Gurur duyuyoruz” dedi.

YALANDAN İNTİHARA KALKIŞTIM

Anne-babanız sizi her konuda destekliyor mu?

Pozlarınız, klipleriniz... Babam küçüklüğümden beri bana karışmaz. Annemse kontrol düşkünü! Üniversitede istediğim bölümü kazanamadığımda, korkudan yalandan intihara kalkışmıştım...

Yeni bir ilişkiye başlamışsınız...

Bir iş adamı. Birkaç gün önce bir restoranda elinde şampanyayla garson geldi. Bir beyefendi göndermiş, “Alkol içmiyorum” dedim, yolladım.

Sonra?

Şampanya yolladığı için yanaşacak sanıyordum. Ama kalktı gitti. Hesabı da ödemiş! Kızdım. Bir iki gün bekledim, Instagram’dan da yazmadı. Sonra aynı restorana gittim.

Bulmaya çalışmışsınız!

Beş-altı gündür görüşüyoruz. Her gün çiçek yolluyor. Ama ev botanik bahçesine döndü, “Gönderme artık, nefes alamıyorum” dedim.

Lezbiyen bir kitlem var

Sosyal medyada takipçi sayınız inanılmaz!

İki milyona yakın takipçim var. Kadın ve erkeklerin oranı eşit. Beni seven büyük bir kadın kitlesi var, bazen utandırıyorlar.

Neden?

Lezbiyen bir kitlem var, biseksüeller de var. Bana çıplak fotoğraflarını yolluyor kadınlar. “Seninle birlikte olmak için her şeyi yaparım” diyenler var. Kırmamak için gülücük atıyorum. Heteroseksüelim ama bazen çok güzel kadınlar yazıyor. Hayran kalıyorum.

Hem kadınların hem de erkeklerin beğeniyor olması hoşunuza gidiyor mu?

Evet. Lezbiyenlik de biseksüellik de kötü değil. Kendimi cinsiyetsiz buluyorum. Kadınlar da erkekler de beni istiyor. Ne olmuş? İleride hoşuma gidebilir.

Bir kadınla ilişki yaşayabilir misiniz?

Olabilir, büyük konuşmam. Bir kadına da aşık olabilirim, sevebilirim. İki kadın birbirini sevebilir.

YABANCI ERKEKLE OLMAM

Bir hayranınız, 100 bin dolar bağış karşılığında yemek teklifinde bulunmuştu...

Evet, o parayı bir hayır kurumuna bağışlayacaktı. Ama o yemeği yemedik. Benimle evliliğe kadar gidecek bir ilişki istedi. Korktum.

Size gelen en pahalı hediye neydi?

100-200 bin liralık taşlı yüzükler... Daha pahalısını aldıysam da unutmuşumdur.

Siz erkek arkadaşınıza hediye alır mısınız?

Pahalı şeyler almam, pintiyimdir. Çok aşık olursam belki bir gömlek...

Her birliktelikte aşk olmalı mı?

Bazen nankörlükten bıkıyorsun, “Bundan sonra ilişki yaşamam, bir iki gün görüşür, bitiririm” diyorsun. Ama beni koruyan, sahip çıkan biri olursa neden olmasın ki?

Yaşı büyük ve yabancı biriyle evlenir misiniz?

İkisi de olmaz! Yaşı büyük adam ancak baban olabilir. Ayrıca milliyetçiyim, Türk erkekleri dışında kimseyle birlikte olmam.

Hiç aldatıldınız mı?

Aldatıldığımı sanmıyorum. Ama psikolojik şiddete uğradım. Ben de yaparım ama... Kıskanırım, baskı yaparım, telefon kurcalarım.

Kendinizi seksi buluyor musunuz?

Bulmuyorum! İnsanlar çok seksi olduğumu söylüyor. Dudaklarımı, gözlerimi seksi buluyorlar.

Çok estetiğiniz var mı?

Burnumda var. Göğüslerimde, dudaklarımda yok.

Evlilik sözleşmesi yapar mısınız?

Asla! Kocalar çalışsın, kadınlar kazansın. Ne münasebet! Kocam da benim

EBRU POLAT KİMDİR?

2007 yılında piyasaya sürdüğü "Çetin Ceviz" isimli ilk albümü ile ünlü olan Türk pop müziği sanatçısı Ebru Polat, 30 Haziran 1983 yılında İzmirde dünyaya geldi. Son derece hiperaktif bir çocuk olan Polat'ın, müziğe eğilimi ilkokulda okul korosuna girerek başladı. Bale eğitimi aldı fakat kısa bir süre sonra bırakmak zorunda kaldı.

Doğu Akdeniz Üniversitesii Hukuk Fakültesi’nde eğitimini başarıyla tamamlayan Polat, bir süre avukat olarak görev yaptı. Eğitim kariyerine devam etmek için psikoloji bölümünde master yapacağı sırada hayatını tamamen değiştirecek bir karar alarak okulunu ve işini ardında bırakarak yönünü müziğe çevirdi.

Kariyerini müzik üzerine kurmaya karar verdikten sonra Londra’ya giden Polat, bu şehirde bulunan sanat akademisi Royal Akademi’de müzik eğitimi aldı. 2 Yıl boyunca sürekli şan dersleri aldı. 2007 yılında Çetin Ceviz isimli ilk albümümü çıkardı fakat çok içine sinen bir albüm olmadı. Daha fazla çalışması gerektiğini farkederek geceli gündüzlü çalışarak yeni maksi single olarak Çok Geç’i hazırladı. 2009 yılında Kalp Ayazı albümünü çıkarttı. Albümlerinde Sezen Aksu bestelerini kullanmayı tercih eden Polat, Sezen Aksu'nun eski şarkılarına kattığı kendi yorumlarıyla dikkatleri çekti. Gene bir Sezen Aksu bestesi olan Seni Yerler’e çektiği klip çok beğenilen genç sanatçıya hayranları Seni Yerler Ebru lakabını taktı.

 

YORUMLAR
  2017 yılının en büyük 'hacking' olayları
2017 yılının en büyük 'hacking' olayları