A24.com.tr » survıvor » Dün Survivor dan kim elendi birleşme partisi ne zaman

Dün Survivor dan kim elendi birleşme partisi ne zaman

Dün Survivor dan kim elendi birleşme partisi ne zaman

Survivor 2018'de birleşme partisi öncesi son eleme konseyi de gerçekleşti. Acun Ilıcalı partiyle ilgili büyük sürprizler yapma hazırlığında. Peki birleşme partisi ne zaman yapılacak?

Survivor'ın 65. bölümü pazartesi günü ekrandaydı. Ünlüler takımı yarışmacısı Elif adaya veda etti ve birleşme partisini kaçırdı.

Diğer yarışmacılar ise birleşme partisine katılabilmenin heyecanını yaşıyor. Son bölümün ardından bu akşam yayınlanacak yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki, Survivor birleşme partisi ne zaman? İşte Survivor birleşme partisi detayları ve 66. yeni bölüm fragmanı...

SURVIVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Survivor birleşme partisine kısa süre kaldı. Net olarak tarih belli olmasada birleşme partisinin 13 Mayıs Pazar akşamı olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan dün akşam yayınlanan bölümdeki eleme konseyinde Acun Ilıcalı birleşme partisi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bu sezonki birleşme partisinde Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak konuk olacak. Aleyna Tilki şarkılarıyla yarışmacılara konser havası yaşatacak ve şarkı yarışmasında jüri olacak. Öte yandan İbrahim Büyükak da şarkı yarışmasında jüri olacak diğer isimlerden birisi.

Birleşme partisinde yarışmacılar ve prodüksiyon ekibi ile futbol maçı oynanacak. Bu sezon ilk defa prodüksiyon ve yarışmacılar arasında anlat bakalım oyunu da oynanacak. Yarışmacılar birleşme partisi gecesi otelde kalacak.

Geçen sene neler olmuştu?

Geçen seneki yarışmacılardan Adem ve Sema, bu yıl da birleşme partisine kaldı. Geçen sene Mustafa Sandal ve Fatih Terim konuk olduğu gecede yarışmacılar şık kıyafetleriyle dikkat çekmişti.

Sınırsız yemek yiyen yarışmacılar daha sonra sahneye teker teker çıkıp şarkı söylemişti.

YORUMLAR
  Dünya Güzellerim programı hakkında bomba iddia
Dünya Güzellerim programı hakkında bomba iddia