A24.com.tr » magazin » Domuz gribine yakalanan Pelin Akil son görüntüsüyle üzdü

Domuz gribine yakalanan Pelin Akil son görüntüsüyle üzdü

Domuz gribine yakalanan Pelin Akil son görüntüsüyle üzdü

Domuz gribi hastalığına yakalanan ünlü oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabından yayınladığı son fotoğrafıyla takipçilerini üzdü.

 Domuz gribi hastalığına yakalanan ünlü oyuncu son haliyle takipçilerini üzdü. İkiz bebeklerine beş aylık hamile olan oyuncu Pelin Akil, hastalıklardan kurtulamıyor.

"İNŞALLAH İYİ OLACAĞIM"

Önce sinüzit, daha sonra domuz gribi hastalığına yakalanan oyuncunun, bu defa burnu kanadı. Buz sürdüğü için tüm yüzü kızaran Pelin Akil, "İnşallah iyi olacağım." diyerek, takipçilerini bilgilendirdi. Akil'in takipçileri paylaşıma sessiz kalmadı. Akil'in bir takipçisi paylaşıma, "Çok geçmiş olsun. İnşallah kazasız belasız hamileliğini atlatırsın." yorumunda bulundu. Başka bir takipçisi ise, "Nazar değdi bu kıza." ifadelerini kullandı.

PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil, 17 Nisan 1986'da İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Müzikal Tiyatro Bölümü'nde 2 yıl eğitim alan Akil, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne devam etti. Oyunculuk hayatına tiyatro sahnelerinde başlayan Akil, "Rent Müzikali", "Marika'nın Serveti", "Abim Geldi", "Istanbulname"," Depo" ve "Sersefil-Korkuyorum Sevgilim", "Closer" gibi tiyatro oyunlarında yer alan güzel oyuncu pek çok reklam filminde de yer aldı.

 

YORUMLAR
  Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada taklit ettiği model belli oldu
Şeyma Subaşı'nın sosyal medyada taklit ettiği model belli oldu