A24.com.tr » kültür-sanat » Dogukan Guler & Ebru Duygu Akyol'un Yeni Teklisi “GİZLİ GİZLİ” YAYINDA!

Dogukan Guler & Ebru Duygu Akyol'un Yeni Teklisi “GİZLİ GİZLİ” YAYINDA!

Dogukan Guler & Ebru Duygu Akyol'un Yeni Teklisi “GİZLİ GİZLİ” YAYINDA!

Bu şarkıda dünyada popüler olan funk ve disko tarzının müzikal tınılarını ve enstrümantal unsurlarını kendi müzikal yorumları ile harmanlayarak özgün bir iş çıkardılar. “GİZLİ GİZLİ” PDND Müzik etiketiyle tüm platformlarda yayında.
 

PDND Müzik YouTube kanalında yayınlanan şarkının sözleri ve müziği Ebru Duygu Akyol’a düzenlemesi de Dogukan Güler ve Ebru Duygu Akyol imzası taşımaktadır.
 

Ebru Duygu Akyol Kimdir?
 

Ebru Duygu Akyol Ankara’da doğdu. 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarına kabul edilerek müzik eğitimine çok genç yaşta başladı. Uzmanlık alanı keman ve viyola olan Ebru, şan dersleri aldı ve bir çok sahnede performans gösterdi. Bölümünden mezun olduktan sonra elektronik müzik ve müzik prodüksiyonu ile ilgilenmeye başladı. Şu anda müzik eğitimi alanında yüksek lisans yapıyor ve yakında yayınlayacağı projeleri üzerinde çalışıyor.
 

Doğukan Guler Kimdir?
 

Dogukan Guler 14 Mayıs 1992’de Ankara’da doğdu. Dj’lik ve Prodüktörlük yapmaktadır. Müzikal kariyerine genç yaşlarda Deep House ve Chill House parçalar yaparak başladı.Farklı müzik şirketlerinden bir çok single ve albüm yayınladı. Şu anda Dj ve prodüktör olarak Soul Fabrik İstanbul’da çalışmaktadır.

YORUMLAR
  İşte yılbaşında en çok dinlenen şarkılar (Spotify açıkladı)
İşte yılbaşında en çok dinlenen şarkılar (Spotify açıkladı)