A24.com.tr » medya » Doç. Dr. Aylin Ünver Noi kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Doç. Dr. Aylin Ünver Noi kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Doç. Dr. Aylin Ünver Noi kimdir kaç yaşında nereli boyu kaç?

Habertürk TV'ye konuk olarak katılan Doç. Dr. Aylin Ünver Noi yorumlarıyla dikkat çekerken izleyenler tarafından merak edildi. Peki Doç. Dr. Aylin Ünver Noi kimdir, nereli, kaç yaşında?

Habertürk ekranlarında yer 'Para Gündem' programın Ebru Baki'nin konuğu olan Doç. Dr. Aylin Ünver Noi yorumlarıyla dikkatleri üzerine çekti. İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Aylin Ünver Noi soyadının farklı olmasıyla izleyenler tarafından merak edildi. 'Avrupa'da Yükselen Milliyetçilik' isimili kitabın yazarı Ünver Noi'nin sizin için biyografisini derledik. Peki Doç. Dr. Aylin Ünver Noi kimdir, nereli, kaç yaşında?

AYLİN ÜNVER NOİ KİMDİR?

Aylin Ünver Noi Bilkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde 1995 yılında tamamlamıştır. Yüksek lisansını ise 2004 yılında Marmara Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsü AB Siyaseti ve Uluslararası İlişkiler bölümünde yapmıştır.

Aylin Ünver Noi doktora derecesini Marmara Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsünde 2009 yılında tamamlamıştır. 2017 yılında ise Doçentlik unvanını almıştır. Marmara Üniversitesinde yüksek lisans öğrencilerine eğitim veren Noi İstanbul Üniversitesi Gedik Üniversitesinde Yardımcı Doçent olarak akademik kadroda yer almıştır.

Johns Hopkins Üniversitesinde konuk öğretim üyesi olarak yer almıştır. 2014 yılından itibaren Ünver Noi, Huffington Post'taki bloğunda periyodik olarak yazılarını yazmaktadır.

 

YORUMLAR
  Yerli WhatsApp PTT Messenger nedir? (PTT Messenger nasıl indirilir?)
Yerli WhatsApp PTT Messenger nedir? (PTT Messenger nasıl indirilir?)