A24.com.tr » gündem » Diyarbakır anneleri için teşkilata: Sulandırmayın!

Diyarbakır anneleri için teşkilata: Sulandırmayın!

Diyarbakır anneleri için teşkilata: Sulandırmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan teşkilata "Diyarbakır annelerini derdi olanlar ziyaret etsin. Eylemi AK Parti organize ediyormuş gibi yansıtılmak isteniyor. Bu eylemin sulandırılmasına müsaade etmeyin" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti kurmaylarıyla bir araya geldiği toplantıda Diyarbakır anneleri konusunda yapılan ziyaretlerin parti organizasyonu gibi gösterilmeye çalışılmasına izin verilmemesi gerektiğini söyledi.

ANA GÜNDEM MADDESİ NÖBET TUTAN ANNELERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MYK ve MKYK toplantılarının ana gündem maddesi Diyarbakır'da haftalardır HDP binası önünde nöbet tutan anneler oldu.

"HER ŞEY KENDİLİĞİNDEN GELİŞSİN"

Cumhurbaşkanı, son zamanlarda başta sanatçılar olmak üzere pek çok kesim tarafında yapılan ziyaretlere değindi. Edinilen bilgiye göre, bazı parti kurmayları ve milletvekillerinin Diyarbakır'a giderek annelere destek vermek istediklerini söylemeleri üzerine Erdoğan "Diyarbakır annelerini gerçekten derdi olan insanlar ziyaret etsin. Suni gidişler olmasın. Bu ziyaretleri AK Parti organize ediyormuş gibi yansıtılmak isteniyor. Bu eylemin sulandırılmasına müsaade etmeyin. Her şey kendiliğinden gelişsin" dedi.

"GENÇLER ARTIK ÖLMESİN"

PKK'nın operasyonel gücünün ciddi manada azaldığı belirtilen toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğu ve Güneydoğulu MKYK üyelerinden terörle mücadelede sahada daha etkin olmalarını, mahalle mahalle gençlerle bir araya gelerek süreci doğru anlatmalarını istediği ve gençlerin artık ölmemesi gerektiğini söylediği öğrenildi.

YORUMLAR
  Ünlü isimler ve hayatlarının vazgeçilmez evcil dostları
Ünlü isimler ve hayatlarının vazgeçilmez evcil dostları