A24.com.tr » dizi haber » Diriliş Ertuğrul son bölüm izle Full HD 137. bölüm tekrarı 27 Şubat 2019 | Diriliş Ertuğrul 138. bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul son bölüm izle Full HD 137. bölüm tekrarı 27 Şubat 2019 | Diriliş Ertuğrul 138. bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul son bölüm izle Full HD 137. bölüm tekrarı 27 Şubat 2019 | Diriliş Ertuğrul 138. bölüm fragmanı

TRT 1'in reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul 137. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Peki 137. son bölüm tekrarı nereden izlenir? Diriliş Ertuğrul 138. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

Çarşamba akşamlarının büyük ilgi gören tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul, yine büyük heyecana sahne oldu. Dizi 27 Şubat akşamı 137. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki Diriliş Ertuğrul 138. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul son bölüm 137. bölüm tekrarı nasıl izlenir? İşte detaylar...

Diriliş'in son bölümü nefesleri kesti.

İntikam ateşi!

Ertuğrul Bey, Osman'ın yerini bulur ve onu kurtarır. Alıncak ise Ertuğrul'a hanlı pazarda hain bir tuzak kurar. Ertuğrul Bey ise kurulan bu tuzağı fark edip Alıncak ve adamlarını gafil avlar. Elinde koz olarak kullanacağı bir şey bulamayan Alıncak, Ertuğrul Bey’in kaybolan vergileri geri getireceğini söylemesiyle Ertuğrul Bey’e obasını geri verir ve yeniden anlaşmak zorunda kalır.

Obada ise Moğolların gölgesinde hüküm sürdüren Sırma, Selcan Hatun’u öldürmek için hançerini çeker. Kendini savunan Selcan Hatun ise hançeri Sırma’ya saplar. Bu meseleyi duyan Beybolat Bey ne yapacaktır?

DİRİLİŞ ERTIĞRUL 137. SON BÖLÜM TEKRARI İZLE (TIKLAYINIZ)

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 138. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı henüz TRT1 tarafından yayınlanmadı.

YORUMLAR
  Tüm zamanların en iyi Hint filmleri (Bollywood sineması)
Tüm zamanların en iyi Hint filmleri (Bollywood sineması)