A24.com.tr » dizi haber » Diriliş Ertuğrul son bölüm izle Full HD 136. bölüm tekrarı 20 Şubat 2019 | Diriliş Ertuğrul 137. bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul son bölüm izle Full HD 136. bölüm tekrarı 20 Şubat 2019 | Diriliş Ertuğrul 137. bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul son bölüm izle Full HD 136. bölüm tekrarı 20 Şubat 2019 | Diriliş Ertuğrul 137. bölüm fragmanı

TRT 1'in reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul 136. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Peki 136. son bölüm tekrarı nereden izlenir? Diriliş Ertuğrul 137. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

Çarşamba akşamlarının büyük ilgi gören tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul, yine büyük heyecana sahne oldu. Dizi 20 Şubat akşamı 136. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki Diriliş Ertuğrul 137. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul son bölüm 136. bölüm tekrarı nasıl izlenir? İşte detaylar...

Diriliş'in son bölümü nefesleri kesti.

Hürriyet cengi!

Kayı obasını basan Alıncak, mankurtlaştırmak için Osman’ı kaçırtır. İlbilge Hatun’a mektup yazan Ertuğrul Bey ondan destek isteyip Osman hakkında malumat toplamasını ister. Aynı zamanda kurduğu bir akıl oyunu ile Lefke kalesini almak isteyen Alıncak’a da Hülagü Han’ın ağzından sahte bir mektup yazmış, olası bir savaşı durdurmuştu. İşbirliği için Lefke kalesine gelen Alıncak’ı da gizlice dinleyen Ertuğrul bu malumatlarla Osman’ın yerini bulmuş fakat Osman, Şaman tarafından zehirlenmişti. Peki, Osman yeniden iyileşebilecek mi?

Moğollar sayesinde Söğüt’ün ve Oba’nın yönetimini ele geçiren Beybolat, oyununu sürdürüp, uçbeyi olmasının verdiği güçle Süleyman’ı zindana attırmıştı. Ertuğrul, Beybolat’ın bu tavrı karşısında ne yapacak?

DİRİLİŞ ERTIĞRUL 136. SON BÖLÜM TEKRARI İZLE (TIKLAYINIZ)

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 137. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı henüz TRT1 tarafından yayınlanmadı.

YORUMLAR
  Atak Helikopteri genel özellikleri (Maddelerle)
Atak Helikopteri genel özellikleri (Maddelerle)