A24.com.tr » gündem » Dilan Polat şantajcılara isyan etti: Annemi babam öldürdü!

Dilan Polat şantajcılara isyan etti: Annemi babam öldürdü!

Dilan Polat şantajcılara isyan etti: Annemi babam öldürdü!

Dilan Polat, annesi ve babası ile ilgili geçmişte yaşanan olaylar nedeniyle uğradığı şantajlara dayanamadı ve sosyal medyada isyan etti.

Doğum fotoğrafçısı olarak tanınan Dilan Polat, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Yapılan şantajlara dayanamadığını belirten Dilan Polat, 17 yıl önce annesinin babası tarafından öldürüldüğünü söyleyerek isyan etti. Dilan Polat gözyaşları içinde çektiği videoda, 5 gündür hem şantaj hem de tehdit edildiğini söyleyerek "Babam annemi öldürdü ama bunu şantaj yapıp, 'senin annen şöyle böyle bunu haberlere vereceğim, magazine vereceğim' diyerek kimsenin canını yakamazsınız. Gereken yerlere de şikayette bulundum. Bu kez bulunacağına inanıyorum." dedi.

Dilan Polat sözlerine şöyle devam etti:

"İçimde yaşıyordum. Kardeşim konuşmasa, konuşmayacaktım. Ama şunu söylemek istiyorum annemle gurur duyuyorum. Kimsenin içinde ne yaşadığını bilemezsiniz. Kimseyi annesi babasıyla tehdit ve şantaj yapamazsınız. Benim annem çok iyi bir insandı. Kimseye iftira atamasınız. Ben çok güçlü bir kadınım, beni yıkamazsın. Ben 9 yaşında annem öldüğünde, kardeşimi emzirmiş kadınım. Evet acı çekiyorum ama yıkamazsın. Eminim beni anlayan bir sürü insan var. Her şeyle vurabilirsiniz insanı, ama anne ve babasıyla olmaz. Böyle bir hak yok. Allah'a havale ediyorum."

YORUMLAR
  11 Eylül Saldırılarının 16. Yılında hiç yayınlanmamış kareler basın ile paylaşıldı...
11 Eylül Saldırılarının 16. Yılında hiç yayınlanmamış kareler basın ile paylaşıldı...