A24.com.tr » politika » Devlet Bahçeli'den seçim sonrası kararı

Devlet Bahçeli'den seçim sonrası kararı

Devlet Bahçeli'den seçim sonrası kararı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, katıldığı canlı yayında seçim sonrası kamuoyu araştırmaları için yasa teklifi getirmek istediklerini belirtti.

 Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Kamuoyu araştırma değil, oluşturma yapıyorlar. Seçim sonrası kamuoyu araştırmaları için yasa teklifi getirmek istiyoruz.

Beka kavramı üzerinde durmak bunları korkutuyor. Şimdi de değişik bir yoldan gidiyorlar. Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni tamamen çalışamaz hale getirmek istiyorlar.

Bunların hiçbirisi 15 Temmuz gecesi halkın iradesine dayalı bir duruşu fark edemiyorlar. Şimdi bu duruşun karşısında Kemal Kılıçdaroğlu hangi çıkışla duracak. Bu tankın arasından geçip bir eve saklanmaya benzemez.

(HDP'li Temelli'nin Kürdistan açıklaması) Onların bütün aklı acaba bu sistem değişikliğini nasıl engelleriz? sorusudur. Şehitlerimizden haberleri mi yok, emniyet güçlerimizden haberleri mi yok? Bu sessizliğin sebebi bir görevlendirme ışığı altında Türkiye'de bir sistem değişikliğini amaçlayan çevrelerdir. Bu çevreler küresel de olabilir yurt içinde de olabilir.

YORUMLAR
  FBI katil ve sapıkların en çok hangi burçtan çıktığını açıkladı
FBI katil ve sapıkların en çok hangi burçtan çıktığını açıkladı