A24.com.tr » politika » Devlet Bahçeli'den AK Parti'ye sert uyarı: Her şey biter

Devlet Bahçeli'den AK Parti'ye sert uyarı: Her şey biter

Devlet Bahçeli'den AK Parti'ye sert uyarı: Her şey biter

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin ittifak yaptığı AK Parti'ye sert mesajlar göndererek, "Bizi kimse kullanamaz, satın alamaz. Davutoğlu'nun hatalarına düşülürse bu iş biter" dedi.

24 Haziran seçimleri için AK Parti ile MHP arasında kurulan Cumhur İttifakı'nda seçime sayılı günler kala kriz çıktı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti'ye yönelik sert uyarılarda bulundu.

Bahçeli, "MHP'nin yok farz edilmesini kabul edemeyiz. Bizi kimse kullanamaz, satın alamaz, Davutoğlu'nun hatalarına düşerlerse her şey biter" dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Habertürk TV kanalında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Bahçeli, "Davutoğlu'nun yaptığı hatalara düşerlerse her şey biter, kimse bizi yok sayamaz, satın alamaz, kullanamaz" dedi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

“MHP’nin yok farz edilmesini kabul edilemeyiz. Bizi kimse kullanamaz, satın alamaz.

MHP, bugüne kadar ki çabalarında cumhurbaşkanlığı sisteminin içerisinde bakan veya cumhurbaşkanlığı yardımcıları olarak herhangi bir talep düşünemez, aklına da getiremez.

MECLİS ÇOĞUNLUĞU SAĞLANAMAZSA...

Meclis çoğunluğu sağlanamazsa farklı partilerle temas kurulabilir. Ama bunun Cumhurbaşkanı tarafından koalisyon olarak değerlendirilmesi yanlıştır. Bunun adı anca uzlaşma olabilir.

Davutoğlu’nun batağına düşerlerse her şey biter. “

MUHARREM İNCE’DEN BU SÖZLERE DEĞERLENDİRME

Bahçeli’nin bu sözlerini, Halk TV’de usta gazeteci Uğur Dündar’ın programında değerlendiren Muharrem İnce dikkat çeken ifadeler kullandı.

İnce, Odatv’nin haberini okuyan Dündar’ın ardından, “Hiç ilgilenmiyorum. Benim hiç ilgi alanıma girmiyor. Siyaset başkasının başarısızlığı üzerine kurulmaz. Siyaset başkalarının kavga etmesi üzerine kurulmaz. Siyaset kendi başarın üzerine kurulur” dedi. 

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin Sosyal Medya üzerinden verdikleri ayarlar!
Ünlü isimlerin Sosyal Medya üzerinden verdikleri ayarlar!