A24.com.tr » yaşam » Denizli'de okullar tatil mi 26 Aralık Çarşamba - Denizli Valiliği resmi açıklama

Denizli'de okullar tatil mi 26 Aralık Çarşamba - Denizli Valiliği resmi açıklama

Denizli'de okullar tatil mi 26 Aralık Çarşamba - Denizli Valiliği resmi açıklama

Denizli'de bugün okullar tatil mi? Kar yağışının etkili olduğu şehirlerden Denizli'de 26 Aralık Çarşamba günü okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Valilikten resmi açıklama geldi mi?

"Denizli'de okullar tatil mi?" sorusu, kentte yaşayan vatandaşlarca merak konusu oldu.

Kar yağışı yurdun dört bir yanında yoğun şekilde etkili oluyor. Yılbaşına sayılı günler kala pek çok kent beyaza büründü. Kar yağışı nedeniylebir çok bölgede yollar kapanırken, bazı illerde eğitime ara verildiği açıklandı.

Denizli'de okullar tatil mi?

Denizli'de akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Baklan, Bekilli, Çal, Çivril ve Güney ilçeleri ile Pamukkale'nin bazı mahallelerinde okullar tatil edildi.

Kent genelinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu.

Denizli Valiliği, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Baklan, Bekilli, Çal, Çivril ve Güney ilçelerinde bugün eğitim öğretime ara verildiğini bildirdi.

Valilik açıklamasında ayrıca, "Pamukkale ilçemizde, yoğun kar yağışı nedeniyle 26 Aralık 2018 Çarşamba günü Gözler, Belenardıç, Uzunpınar, Güzelpınar ve Akdere mahallelerimizdeki okullar 1 gün süreyle tatil edilmiştir. Babadağ ilçemizde de kar yağışı ve buzlanma tehlikesi nedeniyle 26 Aralık Çarşamba günü taşıma kapsamındaki öğrencilere okullar tatil edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR
  2017'de en çok konuşulan yaşam ve magazin haberleri
2017'de en çok konuşulan yaşam ve magazin haberleri