A24.com.tr » yaşam » Denizli'de okullar tatil mi 10 Ocak perşembe kar tatili var mı yok mu?

Denizli'de okullar tatil mi 10 Ocak perşembe kar tatili var mı yok mu?

Denizli'de okullar tatil mi 10 Ocak perşembe kar tatili var mı yok mu?

Denizli'de yarın okullar tatil mi? Yurdun büyük bir kesiminde etkili olan kar yağışı Denizli'de etkisini artırdı. Yoğun kar yolları ulaşıma kapatırken araçlar yollarda kaldı.

   Denizli'de yarın okullar tatil mi? Yurdu etkisi altına kar Denizli'de yollarını ulaşıma kapatırken veliler okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.

Meteoroloji'den gelen yoğun kar yağışı uyarılarının ardından Denilzi'de 5 Ocak Cumartesi akşamında kar yağışları başlayacak. Salı gününe kadar devam edecek olan kar yağışları sonrasında Denizli'de okulların 7 Ocak Pazartesi gününde tatil olup olmayacağı merak ediliyor.

Denizli'de yarın 4 Ocak Cuma gününde yağmur bekleniyor. Sıcaklık ise 8 derece civarlarında olacak. 5 Ocak Cumartesi gününde 6 derece olacak hava sıcaklığı karla karışık yağmuru getirecek. 6 Ocak Pazar gününde Denizli il genelinde yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının 7 Ocak Pazartesi ve 8 Ocak Salı gününde de devam etmesi bekleniyor.

DENİZLİ'DE 10 OCAK PERŞEMBE OKULLAR TATİL OLACAK MI?

7 Ocak Pazartesi ve 8 Ocak Salı gününde Denizli il genelinde beklenen yoğun kar yağışı nedeni ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulların tatil ilan edilmesi bekleniyor. AkisHaber farkı ile haberimizi takipte kalmaya devam ederek Pazartesi ve Salı gününde okullara kar tatili haberini buradan öğrenebileceksiniz.

 

YORUMLAR
  Tarık Akan'ın rol aldığı unutulmaz karakterler
Tarık Akan'ın rol aldığı unutulmaz karakterler