Denizli'de bıçaklı kavga: 1 yaralı
Saat: 10:25

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde kafelerin bulunduğu bir sokakta 2 grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan olaylarda bir kişi bıçaklanarak yaralandı.
Denizli'de dğn akşam bir kafede dehşet dolu anlar yaşandı. Merkezefendi ilçesinde, 2 grup arasında çıkan kavga sonucunda bir kişi bıçakla yaralandı.
Olay, dün (Cumartesi) saat 22.30 sıralarında Altıntop Mahallesi Eflatun Sokak'ta meydana geldi. Kafelerin yoğunlukta olduğu sokakta iki grup arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüşmesi üzerine Onur Çetin bacak ve karnından bıçaklanarak yaralandı. Kavga, çevredekilerin araya girmesiyle sona erdi.
Çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Çetin'i ambulansla hastaneye kaldırdı. Tedaviye alınan Çetin'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Kavganın ardından olay yerinden kaçan şüpheli Ahmet K. polis tarafından kısa süre içerisinde yakalandı.