A24.com.tr » yaşam » Deniz Baykal'ın oğlu kimdir, ODTÜ'de neden kafa atıldı, Prof. Dr. Ataç Baykal kimdir

Deniz Baykal'ın oğlu kimdir, ODTÜ'de neden kafa atıldı, Prof. Dr. Ataç Baykal kimdir

Deniz Baykal'ın oğlu kimdir, ODTÜ'de neden kafa atıldı, Prof. Dr. Ataç Baykal kimdir

Olayların eksil olmadığı ODTÜ'de mezun töreninde çıkan kavgada bir güvenlik görevlisinin kafa attığı kişi CHP Milletvekili Deniz Baykal'ın oğlu Prof. Dr. Ataç Baykal olduğu ortaya çıktı.

 ODTÜ'nün mezuniyet töreninde yaşanan büyük arbede sırasında güvenlik görevlisi tarafından dövülen kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

ODTÜ’de 2 Temmuz’da yapılan mezuniyet töreninde; güvenlik görevlisinin bir kişiye kafa attığına yönelik görüntüler ortaya çıkmıştı. Görüntülerde güvenliğin saldırdığı kişinin CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal’ın oğlu Profesör Ataç Baykal olduğu öğrenildi.

NELER OLDU NELER!

Devrim Stadyumu’ndaki mezuniyet törenine ön lisans ve lisans mezunu toplam 2312 öğrenci geçiş yaptı. Tören, kortejin ardından Mustafa Kemal Atatürk ve eğitim şehitleri adına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Bu sırada mezuniyet alanına girmek isteyen Deniz Baykal'ın oğlu Ataç Baykal ile güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Güvenlikçilerden biri hiç beklemediği anda Baykal'a kafa attı.

O anlar amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

 

YORUMLAR
  Sosyete kasabı Nusret'in sosyetik müşterileri
Sosyete kasabı Nusret'in sosyetik müşterileri