A24.com.tr » magazin » Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika son yolculuğuna uğurlandı! İşte Zafer Çika'nın vasiyeti...

Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika son yolculuğuna uğurlandı! İşte Zafer Çika'nın vasiyeti...

Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika son yolculuğuna uğurlandı! İşte Zafer Çika'nın vasiyeti...

Ünlü tiyatro sanatçısı Demet Akbağ'ın trafik kazasında yaşamını yitiren eşi Zafer Çika, bugün İzmir'de düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Salı günü saat 18.30 sıralarında İzmir'den Çeşme istikametine giden Muammer Renda idaresindeki 35 S 7580 plakalı pikabın Narlıdere-Güzelbahçe mevkiinde şarampole yuvarlanması sonucu ağır yaralanan oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Demet Akbağ ile 1999 yılında evlenen ve bu evlilikten Ali isminde oğlu bulunan yapımcı Zafer Çika'nın naaşı, öğle namazını müteakip İzmir Alsancak Hocazade Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Çeşme Alaçatı Mezarlığı'nda defnedilecek.

İLGİLİ HABER Zafer Çika kimdir kaç yaşında nereli | Zafer Çika nerede kaza yaptı? Zafer Çika kimdir kaç yaşında nereli | Zafer Çika nerede kaza yaptı?

Çeşme Mezarlığı'nda toprağa verilecek olan Zafer Çika'nın musalla taşına konulan tabutunun üzerine, '35' ve 'Zafer Çika' yazılı Galatasaray takımı forması ile atkısı serildi.

ADAM GİBİ ADAMDI'

Zafer Çika'nın cenaze namazını kıldıran imam, Çika için "Adam gibi adamdı" ifadelerini kullandı.

'BENİ ÇEŞME'YE GÖM DEMET'

Zafer Çika'nın daha önce eşi Demet Akbağ'a "Beni Çeşme'ye göm Demet" diye vasiyet ettiği, bu nedenle Çeşme'de toprağa verileceği öğrenildi.

Çika'nın cenaze törenine sanat ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı. Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer, Olgun Şimşek, Zafer Algöz, Şahan Gökbakar, Sermiyan Midyat, Serhat Özcan, Gonca Vuslateri, Cezmi Baskın, Yonca Evcimik, Emel Müftüoğlu ve Berkay ile spor camiasından Fatih Terim, Yılmaz Vural, Okan Buruk, Suat Usta ve Tamer Tuna da cenaze törenine gelen isimler arasındaydı.

Demet Akbağ ve oğlu Ali'nin, cenaze töreninde taziyeleri kabul ederken oldukça üzgün oldukları gözlendi. 

YORUMLAR
  Var Mısın Yok Musun?'un güzel ismi Nursel Ergin Murat Akyer ile dünya evine giriyor
Var Mısın Yok Musun?'un güzel ismi Nursel Ergin Murat Akyer ile dünya evine giriyor