A24.com.tr » magazin » DEMET AKALIN'IN TERCİHİ “HOSTES TIRNAĞI”

DEMET AKALIN'IN TERCİHİ “HOSTES TIRNAĞI”

DEMET AKALIN'IN TERCİHİ “HOSTES TIRNAĞI”

Demet Akalın ve Linet olmak üzere birçok ünlü kadının tercihi olan CK Beauty'nin sahibi Çiğdem Köroğlu, yeniliklere her daim açık olduklarını vurguluyor.

Başta Demet Akalın ve Linet olmak üzere birçok ünlü kadının tercihi olan Ataşehir ve İzmit’te, uzun süredir hizmet veren, Çiğdem Köroğlu’nun sahibi olduğu CK Beauty, uzman kadrosuyla sektörde hem güvenilirliği hem de yenilikleriyle, danışanlarını mutlu ediyor. 

Simge Sağın, Ece Gürsel, Şimal, Esra Özmen ve Elif Karlı g ibi isimler de CK Beauty’nin danışanları arasında. Kaliteli hizmet sunan ve koşulsuz şartsız müşteri memnuniyetini ilke edinen CK Beauty’nin kurucusu Çiğdem Köroğlu, her fırsatta ekibiyle gurur duyduğunu dile getiriyor. 

Güzellik ve bakım konusunda değişen trendleri ve sektörün sürekli değişen dinamiklerini yakından takip ettiklerini belirten Çiğdem Köroğlu, yeniliklere her daim açık olduklarını da vurguluyor. 

ÇİĞDEM KÖROĞLU; “HOSTES TIRNAĞI ÇOK REVAÇTA”

Çiğdem Köroğlu, son dönemde trend olan akımlara değinirken, başta Demet Akalın olmak üzere birçok kadının tercihi olan ve “Hostes Tırnağı” denilen uygulamanın şu sıralar çok revaçta olduğunun altını çizdi.  Çiğdem Köroğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bizi tecrübelerimizin toplamı buralara getirdi. Bundan sonra edineceğimiz tecrübelerle, hem hizmet anlayışımızı, hem de markamızı çok daha ilerilere taşımayı hedefliyoruz. Ataşehir ve İzmit’te başlayan maceramızla güzel yerlere geldik. İstanbul’un farklı semtlerinde ve İstanbul dışında açacağımız şubelerimizle daha da büyüyeceğiz. CKB (Çiğdem Köroğlu Beauty) markası, çok kısa bir sürede hem kalitesini, hem de farkını ortaya koyacaktır”

 

YORUMLAR
  Photoshop yapmak isterken karizmayı çizdiren ünlüler
Photoshop yapmak isterken karizmayı çizdiren ünlüler