A24.com.tr » magazin » Demet Akalın, Nur Yerlitaş'a skandal sözlerinden sonra acımadı!

Demet Akalın, Nur Yerlitaş'a skandal sözlerinden sonra acımadı!

Demet Akalın, Nur Yerlitaş'a skandal sözlerinden sonra acımadı!

Nur Yerlitaş'ın barda eğlenirken şehitler hakkında sarfettiği sözlerden sonra tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken, Demet Akalın da bu olaya kayıtsız kalmadı.

 Demet Akalın, şehitler hakkındaki çirkin sözlerinden sonra Nur Yerlitaş'a tavrını gösterdi.

Önceki gece sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Nur Yerlitaş, "Amann banane şehitler mehitler" söylemiyle sosyal medya'da şok etkisi yaratmış ve büyük tepki çekmişti.

İLK DARBE SERKAN KAYA'DAN GELDİ

Nur Yerlitaş'ın bu söyleminden sonra şarkıcı Serkan Kaya klibini yayınlamaktan vazgeçmiş ve tekrar montaja sokarak Nur Yerlitaş'ın olduğu bölümleri çıkartma kararı almıştı.

İLGİLİ HABER Şehitler hakkındaki skandal sözleri pahalıya mal oldu! Şehitler hakkındaki skandal sözleri pahalıya mal oldu!

DEMET AKALIN DA AFFETMEDİ

Nur Yerlitaş'a bir tepki de yakın arkadaşı Demet Akalın'dan geldi. Sosyal medya hesabını çok aktif kullanan Demet Akalın, Nur Yerlitaş'ın hesabını takipten çıkardı. Akalın'ın bu hareketi "Demet böyle hassas konularda kimseyi affetmez" yorumlarına neden oldu.

"TEPKİMİ BÖYLE GÖSTERİYORUM"

Demet Akalın'ın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre; "Nur Yerlitaş'ın sözlerine çok üzüldüm. Tepkimi böyle gösteriyorum" dediği öğrenildi.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin çocukluk fotoğrafları şaşırtıyor
Ünlü isimlerin çocukluk fotoğrafları şaşırtıyor