A24.com.tr » dizi haber » Dark 2.sezon 1.bölüm türkçe dublaj izle | Dark 2 sezon 1 bolum full hd altyazılı izle

Dark 2.sezon 1.bölüm türkçe dublaj izle | Dark 2 sezon 1 bolum full hd altyazılı izle

Dark 2.sezon 1.bölüm türkçe dublaj izle | Dark 2 sezon 1 bolum full hd altyazılı izle

Dark 2. Sezon başladı. Netflix'in merakla beklenen Alman orijinal dizisi DARK, bugün yeni sezonuyla birlikte izleyiciyle buluşuyor. Peki Dark 2 sezon 1 bölüm izle mek isteyenler diziye nereden erişir?

Dark 2 sezon 1 bölüm izle türkçe altyazılı full hd tek parça | Netflix'in merakla beklenen Alman orijinal dizisi DARK, ikinci sezonu ile bugün geri dönüyor. İlk sezonundaki gizemli ilişkiler yumağı ve geçmiş-şimdi-gelecek üçgenindeki hassas dengeler ile izleyicilerden büyük ilgi gören dizinin oyuncu kadrosuna yeni sezonda katılan isimler ise; Sandra Borgmann, Winfried Glatzeder, Dietrich Hollinderbäumer ve Sylvester Groth.

Dark 2.sezon için yeni bölüm heyecanı sürerken, diziye yönelik sorgulamalar da bir hayli artış gösterdi. Netflix'te yayınlanan Dark 2.sezon 2.bölüm heyecanla bekleniyor. Son olarak Dark 2.sezon 1.bölümü izleyicisiyle buluşmuştu. Dünyadan ve Türkiye'den büyük bir hayran kitlesine hitap eden dizinin 2.sezon 1.bölümünde gelecekte sıkışıp kalan Jonas'ı, 2020'ye dönmeye çalışırken gördük. Bu esnada arkadaşları Martha, Magnus ve Franziska, Bartosz ile Winden Kasabası'nda gerçekleşen gizemli olayların arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışıyor. Peki, Dark 2.sezon 1.bölüm nasıl ve nereden izlenir?

DARK 2.SEZON 1.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yeni sezon içerisinde gelecekte kapana kısılmış olan Jonas'ı 2020 senesine dönmeye çabalarken izleyeceğiz. Bu sırada arkadaşları Martha, Magnus ve Franziska, Bartosz ile Winden kasabasında yaşanan gizemli olay ile ilgisini anlamaya çalışacaktır. Değişik zamanlarda birbirine bağlanan olayları kontrol eden gizemli birinin sebep oldukları, izleyen herkesi etkilemeye devam edecek.

YORUMLAR
  Yoldan çıkan metrobüs otomobilleri altına aldı
Yoldan çıkan metrobüs otomobilleri altına aldı