A24.com.tr » magazin » Danla Bilic kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, ınstagram hesabı var mı?

Danla Bilic kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, ınstagram hesabı var mı?

Danla Bilic kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, ınstagram hesabı var mı?

Sosyal medyada futbolculara DM'den yürüyerek trolleyen Danla Bilic, fenomen haline geldi. 'Send me number' diyerek CR7 taktiği uygulayan Danla, YouTube'da makyaj videolarıyla da gündeme oturmuştu.

 Instagram hesabından futbolculara mesaj atarak numaralarını isteyen ve mesajlaşmaları daha sonra ifşa eden Danla Bilic gündeme oturan sosyal medya fenomenlerinin başında yer almayı başardı. 

DANLA BİLİC KİMDİR?

Yaklaşık 2,5 ay önce Youtube'da açmış olduğu sıradışı makyaj kanalı ve her cuma 18:00'da yüklediği marjinal videolarıyla, kısa sürede binlerce takipçiye kavuşan ve hatta diğer Youtuber'ları sollayan Danla Bilic'i herkes merak ediyor.

Twitter'da yerli ve yabancı futbolcuları trolleyip ifşa etmiş, sonrasında ben "Trans bireyim" diye yine sosyal medya kullanıcılarını kandırmaya çalışmıştı.

Bu kız daha önce Twitter'da yerli ve yabancı futbolcuları trolleyip ifşa etmiş, sonrasında ben "Trans bireyim" diye yine sosyal medya kullanıcılarını kandırmaya çalıştı.

Youtube'da, İnstagram'da, Twitter'da... neredeyse her sosyal medyada fenomen hale gelen Danla Bilic'in instagram fotoğrafları

YORUMLAR
  2017'nin beğenilenleri (Yılın bileti anketi)
2017'nin beğenilenleri (Yılın bileti anketi)