A24.com.tr » medya » Danilo Zanna kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, evli mi?

Danilo Zanna kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, evli mi?

Danilo Zanna kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, evli mi?

TV8 ekranlarında yer alan MasterChef Türkiye isimli yarışma programının yeni jüri üyesi olan Danilo Zanna kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?

MasterChef Türkiye programında yeni jüri üyesi olarak katılan Danilo Zanna izleyenler tarafından merak ediliyor. Daha önce bir çok televizyon programında yer alan Zanna, genel olarak mutfak ile ilgili programlarda yer alıyordu. Ancak Zanna'nın en Türkiye çapında bir üne kavuşmasındaki en büyük pay ATV ekranlarında yer alan Elin Oğlu programıyla birlikte oldu. Programda İtalya'yla ilgili anlattıkları ve Türkiye'de başına gelen komik durumlarla dikkat çeken başarılı aşçı, sempatikliği ilede izleyiciler tarafından çok beğenildi.

DANİLO ZANNA KİMDİR?

Danilo Zanna, 15 Nisan 1982 İtalya doğumludur. Aşçılık ile ilgilenen Danilo Zanna Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra Türkiye'ye yerleşmeye karar veriyor. Türkiye'de restoranı bulunmaktadır.

Zahide Yetiş'in programında şeflik yapan Danilo Zanna, daha sonra Planet Mutfak Kanalında 'İtalyan İşi' adında bir programı sunmuştur.

 

Bir erkek çocuk sahibi olan Danilo Zanna, bir dönem ATV ekranlarında da yer alan Elin Oğlu programında İtalyan kimliğiyle yer almıştır.

Gupse Özay'ın Görümce isimli sinema filminde de yer almıştır.

Şuan ise TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının jürisine katılmıştır. 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • seher 2019-09-11 23:56:54

    Çok başarilisiniz tv 8izliyorum çok başarilisiniz masterchef izliyorum kocam izlemezse kocamla kavga ediyorum çok konuşmaniz felan çok tatlı

  Kış hastalıklarından koruyacak 10 önlem
Kış hastalıklarından koruyacak 10 önlem