A24.com.tr » yaşam » Cüneyt Özdemir'in sorusu Maduro'yu sinirlendirdi

Cüneyt Özdemir'in sorusu Maduro'yu sinirlendirdi

Cüneyt Özdemir'in sorusu Maduro'yu sinirlendirdi

CNN Türk'te 5N1K programını yapan gazeteci Cüneyt Özdemir, darbe tehlikesiyle karşı karşıya olan Venezuela lideri Nicolas Maduro'yla söyleşi yaptı. Söyleşide gergin anlar yaşandı.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile söyleşi yapan Cüneyt Özdemir, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Maduro hakkındaki sözlerini sorunca ortam gerildi. Özdemir, Maduro'nun sorunun ardından ara vermek istediğini söyledi.

MADURO SİNİRLENDİ

CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programı için Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile söyleşi yapan Cüneyt Özdemir, soruları çok direkt sorduğunu, hatta zaman zaman Maduro'nun sinirlendiğini söyledi. Özdemir, "Maduro sık sık Türkiye'ye olan sevgisini dile getirdi" dedi.

POMPEO SORUSU ORTAMI GERDİ

Maduro'ya ABD ile ilişkileri ile ilgili sorular sorduğunu belirten Özdemir, Pompeo'nun kendisine Twitter'dan 'diktatör' imasında bulunması sorusuyla Maduro'nun gerildiğini ve söyleşiye ara verdiğini ifade etti. Özdemir, sonrasında Maduro'nun isteği üzerine söyleşiye devam edildiğini ve o soruya şöyle cevap verildiğini açıkladı:

"Pompeo herkesi kendi dikte ettiği gibi konuşmasını istiyor ve onun söyledikleri olsun istiyor." 

YORUMLAR
  Kısmetse Olur Gelin ve Damat Adayları
Kısmetse Olur Gelin ve Damat Adayları