A24.com.tr » politika » Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MTV zammı açıklaması - MTV iptal mi edilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MTV zammı açıklaması - MTV iptal mi edilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MTV zammı açıklaması - MTV iptal mi edilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümetin Motorlu Taşıt Vergisi'ne (MTV) yapmayı planladığı yüzde 40 oranındaki zamma ilişkin açıklama yaparak "Bakanlar Kurulu'nda tekrar görüşülecek" dedi.

Kamuoyunda tartışma yaratan yüzde 40'lık MTV zammıyla ilgili devletin zirvesinden açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de düzenlenen yeni yasama yılı resepsiyonunda gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "MTV zammı Bakanlar Kurulu'nda yeniden görüşülecek. Daha önce motorlu taşıtlara olan zam oranı, aslında çok çok yüklü bir zam oranı değildi. Ama şu andaki zam oranını Bakanlar Kurulumuz tekrar bir değerlendirirse, o değerlendirmeden sonra ne yapabilir, tekrar bir düşürme olur mu olmaz mı, o tabi hükümetimizin takdiridir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile perşembe günü görüşeceğini belirterek, "Kuzey Irak konusunda liderler zirvesi yapmayı planlıyor musunuz?" sorusuna, "Perşembe günü Sayın Bahçeli ile görüşmem olacak. Ondan sonra da duruma göre Sayın Kılıçdaroğlu'na da davet yapmak suretiyle, onun ayrıca bu konudaki kanaatlerini alırım. Bu kanaatleri de pekiştirmek suretiyle, bu noktadaki sürecimizi zenginleştirmiş oluruz" dedi.

YORUMLAR
  En beğenilen futbolcu Eşleri/Sevgilileri belli oldu...
En beğenilen futbolcu Eşleri/Sevgilileri belli oldu...